Ξεσηκώθηκε όλο το Αργοστόλι (εικόνες+βίντεο)

Ξεσηκώθηκε όλο το Αργοστόλι (εικόνες+βίντεο)

Με πολύ ρυθμό και τραγούδι ξεχύθηκαν χθες το βράδυ μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές στην πόλη του Αργοστολίου, σε μια παρέλαση που ομολογουμένως ήταν η μεγαλύτερη και πιο πετυχημένη από όσες έχει οργανώσει τα τελευταία χρόνια η ΚΕΔΗΚΕ.

Η βραδιά ξεκίνησε με χορό στην πλατεία Βαλλιάνου και συνεχίστηκε με την παρέλαση έχοντας μπροστάρηδες την φετινή βασίλισσα που δεν σταμάτησε να χαμογελά και να μοιράζει φιλιά και τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς, κ. Παρίση, ο οποίος δεν έχασε το κέφι του ούτε στιγμή. Οι καρναβαλιστές πέρασαν μέσα από το λιθόστρωτο και από την Δεβοσσέτου κατέβηκαν στην παραλία για να καταλήξουν ξανά στην πλατεία Βαλλιάνου.

Εκεί τους περίμεναν βεγγαλικά αλλά και ένα εντυπωσιακό fire show από ειδήμονες του είδους που προκάλεσαν άφθονο γέλιο στους μικρούς μας φίλους και εκφράσεις θαυμασμού φυσικά.
Η βραδιά έκλεισε με τους γνώριμους Walkman, οι οποίοι είχαν πολλή όρεξη και τραγούδησαν κάνοντας παράλληλα διάφορα παιχνίδια με το κοινό που ήταν από κάτω.

Το πρόγραμμα συνολικά κράτησε πάνω από τρεις ώρες και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν στην ΚΕΔΗΚΕ. Εν αναμονή τώρα της μεγάλης παρέλασης την Κυριακή, η οποία αναμένεται επίσης εντυπωσιακή και μαζική.

                                                     

ΠΗΓΗ: ekefalonia.gr


Σχολιάστε εδώ