Για να μην ξεχνάς (βιβλίο)

Για να μην ξεχνάς (βιβλίο)


Συγγραφέας:
ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΑΡΚΑΚΗ
Website: Nektaria Markakis Writer
wattpad:  https://www.wattpad.com/user/NektariaMarkakis
facebook: https://www.facebook.com/NektariaMarkakiWriter/


Μία κοπέλα με κόκκινα μαλλιά και λευκό δέρμα ξυπνάει στη μέση του πουθενά χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα που βρίσκεται και γιατί ολόκληρο το κορμί της υποφέρει από τραύματα χωρίς εξήγηση. Ένας καταιγισμός ερωτημάτων συνθλίβει το κουράγιο και την αντοχή της – γιατί βρέθηκε στη μέση του δάσους; Γιατί είναι μόνη; Ποιός της έκανε κακό;

Μα η ερώτηση που την τρομάζει περισσότερο είναι μία: Ποιά είναι κι από πού έρχεται; Προσπαθεί να θυμηθεί το παρελθόν της χωρίς να μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό. Πορεύεται με μοναδική βοήθεια ένα δαχτυλίδι στο εσωτερικό του οποίου αναγράφεται μια ημερομηνία και ορισμένες απόμακρες μνήμες που την επισκέπτονται αραιά για να της προκαλέσουν πόνο.

Έχει ως μοναδικό στήριγμα μία οικογένεια που της παρέχει καταφύγιο παρόλο που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, έναν πληγωμένο άντρα που πασχίζει να ξεχάσει, ενώ εκείνη πολεμά να θυμηθεί, κι ένα κλωνάρι μη με λησμόνει στο σχήμα του απείρου σχεδιασμένο στην ωμοπλάτη της για να της υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να ξεχνά…


Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Νεκταρία Μαρκάκη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στο νησί των Φούρνων, εκεί όπου η φαντασία της αναπτύχθηκε. Από νεαρή ηλικία έδειξε καλλιτεχνική ευαισθησία. Στην εφηβεία άρχισε να γράφει για να ξεφύγει από την πεζή πραγματικότητα, όμως για ένα μεγάλο διάστημα άφησε αυτήν την μεγάλη αγάπη στην άκρη για σπουδάσει την άλλη της μεγάλη αγάπη, τη φωτογραφία. Όμως η ανάγκη της για έκφραση επανήλθε πριν έξι χρόνια όταν αποφάσισε να γράψει το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο Χωρίς Χάρτη, το οποίο κυκλοφορεί πλέον στο Amazon. Πριν ένα χρόνο κυκλοφόρησε στο Amazon με επιτυχία και το δεύτερο μυθιστόρημά της με τίτλο “Το κορίτσι με το ηλιοτρόπιο” ενώ το μυθιστόρημα με τίτλο “Για να μην ξεχνάς” αποτελεί το έναυσμα της συνεργασίας της με τις Εκδόσεις Αέναον. 

Όπως λέει η ίδια, είναι μία ρομαντική ψυχή που δυστυχώς ζει σε έναν κυνικό κόσμο που δεν της ταιριάζει, γι’ αυτό της αρέσει να δημιουργεί νέους κόσμους γεμάτους ελπίδα κι αγάπη.


Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Μυθιστόρημα
ISBN 978-618-83378-1-7

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕΝΑΟΝ


Σχολιάστε εδώ