Καρναβάλι Μοσχάτου – Ταύρου: ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!

Καρναβάλι Μοσχάτου – Ταύρου: ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!

Το Καρναβάλι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για 29η χρονιά υποδέχεται μικρούς και μεγάλους μεταμφιεσμένους για να γιορτάσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν σε αποκριάτικο κλίμα! Παιδικές εκδηλώσεις, παραδοσιακά δρώμενα, συναυλίες, κινούμενες ενέργειες και φυσικά οι μεγάλες μας καρναβαλικές παρελάσεις συνθέτουν το σκηνικό του φετινού Καρναβαλιού.

Η κορύφωση των εκδηλώσεών μας έρχεται με τις δύο μεγάλες παρελάσεις μας, τη νυχτερινή στον Ταύρο, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, με τη συμμετοχή αρμάτων και χιλιάδων μεταμφιεσμένων, αλλά και με τα παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία Μεταμορφώσεως του Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.

Καλώ όλους τους πολίτες μας να ζήσουν μαζί μας το κλίμα της αποκριάς, επιλέγοντας παράλληλα τα καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου για την ψυχαγωγία τους και τις αγορές τους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου


Τσικνίζου με τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου!

Μοσχάτο, 19.00, Πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο. Μουσικοχορευτική συναυλία με αποκριάτικα έθιμα και δρώμενα. Συμμετέχει ο Όμιλος Ελληνικών Χορών του Δήμου και πλαισιώνεται με μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα. Αποκριάτικος Γάμος από τα μέλη του Ομίλου Ελληνικών Χορών. Συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου με κεράσματα

Ταύρος, 21.00, Αίθ. 2 &3, π. Δημ. Σφαγεία, Πειραιώς και Επταλόφου, Ταύρος
Αποκριάτικο Ξεφάντωμα. Συμμετέχει το τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου «Ταυρίωνες» και πλαισιώνεται με μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα. Συμμετέχουν οι επαγγελματίες από τον Ταύρο με κεράσματα.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΟΣΧΑΤΟ Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΟΣΧΑΤΟ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018: 

7:00 μμ  Νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018:

 2:00 μμ Μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο

Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018:

Παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία Μεταμορφώσεως Μοσχάτου και στο Πάρκο Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
KARNPRO_0218-3-1
KARNPRO_0218-3-3

Σχολιάστε εδώ