Επιμελητήριο Αρκαδίας: Παρουσίαση επιδοτούμενων προγραμμάτων για «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Παρουσίαση επιδοτούμενων προγραμμάτων για «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν επαγγελματίες και υποψήφιοι επενδυτές, στην ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση επιδοτούμενων προγραμμάτων που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο πλαίσιο της προκήρυξης των Δράσεων «Επιχειρούμε Έξω» για την προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών μεταποιητικών επιχειρήσεων που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα.

Οι δράσεις αυτές θα χρηματοδοτηθούν σε ποσοστό 50% στην συμμετοχή τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται στην ΕΕ και σε τρίτες χώρες και «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων», το οποίο αναφέρεται στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον τομέα του Τουρισμού, μέσω της δημιουργίας νέων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων σε επιλεγμένους ΚΑΔ δραστηριότητας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων για την στήριξή τους αναφέρθηκε στη σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που προγραμματίζει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε περιοχές της Αρκαδίας για την παρουσίαση των εν λόγω προγραμμάτων.

Η Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κα Μάγδα Πετροπούλου, αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις των προγραμμάτων οι οποίες είναι απλές και κατάλληλες για όλους τους ενδιαφερόμενους και παρέχουν σημαντική βοήθεια στις ελληνικές επιχειρήσεις καθώς και τις εν δυνάμει επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης έγινε εκτενής αναφορά στα προγράμματα από τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Κοντόγεωργα Ανδρέα και κα. Ντζούφρα Βιβή που

παρουσίασαν τα προγράμματα «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Επιχειρούμε Έξω», αντίστοιχα.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των παρευρισκομένων από τα στελέχη της Διαχειριστικής.

Επόμενες εκδηλώσεις στο Άστρος, Λεωνίδιο, Μεγαλόπολη και Δημητσάνα

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για την παρουσίαση των προγραμμάτων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε περιοχές της Αρκαδίας. Πιο συγκεκριμένα:

Άστρος, 24 Ιανουαρίου: Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. διοργανώνεται η 2η κατά σειρά εκδήλωση, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος.

Λεωνίδιο, 29 Ιανουαρίου: Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. διοργανώνεται η 3η κατά σειρά εκδήλωση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου «Φάμπρικα Πολιτισμού», στο Λεωνίδιο.

Μεγαλόπολη, 31 Ιανουαρίου: Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ. διοργανώνεται η 4η κατά σειρά εκδήλωση, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης «Ο ΠΟΛΥΒΙΟΣ», στη Μεγαλόπολη, (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου).

Δημητσάνα: Το επόμενο διάστημα, μέσα στο Φεβρουάριο θα πραγματοποιηθεί η 5η ενημερωτική εκδήλωση στη Δημητσάνα. Θα βγει σχετική ανακοίνωση.


Σχολιάστε εδώ