ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 15 Ιανουαρίου 2018 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αθήνα, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» σε οκτώ αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Αυστραλίας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Σαουδικής Αραβίας και τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και κέρδισε 4.840,01 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Grayville, η απόδοση στο ευρώ ήταν 4.629 ευρώ. Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, στο Σκορ 6 (νικητής σε έξι κούρσες), σε ιπποδρομία από το Vaal, η απόδοση στο ευρώ ήταν 560.174 ευρώ. Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), σε ιπποδρομία από το Kenilworth, η απόδοση στο ευρώ ήταν 124.230 ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου. Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Άρσεναλ, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι. Την Κυριακή, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τα Over 2,5 στους αγώνες Ίντερ-Ρόμα, Μπέτις-Μπαρτσελόνα και Λυών-Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το δεύτερο έχει το πρώτο γκολ από τον Ικάρντι μαζί με τη νίκη της Ίντερ επί της Ρόμα με σκορ 3-1.

Επιπλέον κέρδη μοίρασε το Super Παρολί την προηγούμενη εβδομάδα, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, με τις νίκες της Μάντσεστερ Σίτι, της Μονακό και της Βαλένθια.


Σχολιάστε εδώ