Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης

Η «Μεγάλη Συμφωνία» του Σούμπερτ παρουσιάζεται από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, ώρα 20:30 στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση – πρόκληση για κάθε συμφωνική ορχήστρα λόγω των υψηλών δεξιοτεχνικών του απαιτήσεων και των εξαιρετικά εκτεταμένων μερών και των εγχόρδων και των πνευστών από ένα μεγαλειώδες έργο που ο δημιουργός του εμπνεύστηκε από την «Ενάτη» του Μπετόβεν, του συνθέτη που αποτελούσε το ίνδαλμά του και καθόρισε όσο κανείς άλλος τη συνθετική του πορεία.

Διεύθυνση ορχήστρας: Ανδρέας Τσελίκας
Φαγκότο: Γεώργιος Φαρούγγιας

Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία 15 €,  Εξώστης 10 €,  Μειωμένο 5 €

Ισχύει έκπτωση 20% στους κατόχους της IANOS CLUB CARD

Δικαιούχοι μειωμένου εισιτηρίου:

Άνεργοι, πολύτεκνοι, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές ωδείων, Α.Μ.Ε.Α., κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, κάτοχοι Κάρτας Πολιτισμού, μέλη Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, διοικητικοί υπάλληλοι και εκπαιδευτικό προσωπικό Α.Π.Θ., μέλη Χ.Α.Ν.Θ.

Προπώληση εισιτηρίων από το εκδοτήριο της Κ.Ο.Θ. Λεωφόρος Νίκης 73, τηλ. 2310 236990  (Δευτέρα-Πέμπτη) 09:00-17:00, Παρασκευή 09:00-14:00) και από το www.tsso.gr

-Η είσοδος για όλους τους φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τους φοιτητές του Τ.Μ.Ε.Τ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι δωρεάν.
-Διατίθενται 30 δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους.


Σχολιάστε εδώ