Πήγε για μαλλί και…

Πήγε για μαλλί και…

Αμφισβήτησε την… καθαρότητα της μεταβίβασης του κτιρίου της Κουμουνδούρου που είχε αγοράσει η μακαρία τη λήξει ΕΑΡ και πέρασε στον Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου. Ισχυρίστηκε ότι «κουρεύτηκε» το δάνειο που είχε πάρει και οι οφειλές που χρώσταγε στην Εφορία.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ότι το κτίριο αγοράστηκε από την ΕΑΡ και… ενσωματώθηκε στον Συνασπισμό, ο οποίος αποπλήρωσε το δάνειο των 175 εκατ. δρχ., ποσό που ήταν υπερδιπλάσιο του αρχικού ποσού του δανείου, και: «Προφανώς και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι».
Και έκλεινε την απάντησή του με την μπηχτή: «Με τα απλήρωτα δάνεια των 200 εκατ. ευρώ και τα απλήρωτα ενοίκια των κτιρίων της» τι γίνεται;

Η αρχική απόφαση του κ. Μητσοτάκη ήταν η παράταξη να μην εμπλακεί-συνδεθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το συλλαλητήριο που οργανώνεται στις 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία αλλά και όποια άλλα συλλαλητήρια. Εξ ου και το απαγορευτικό που εστάλη αρμοδίως στους επικεφαλής των Νομαρχιακών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης. Στην πορεία, ωστόσο, το ξανασκέφτηκαν. Κάτι τα μηνύματα που έφταναν από τη Βόρεια Ελλάδα, κάτι ο φόβος ότι κάποια στελέχη μπορεί να αγνοήσουν την οδηγία και να πάνε στο συλλαλητήριο, υποχρεώθηκε να βγει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και να… διευκρινίσει ότι δεν υπάρχει καμιά απαγόρευση. Πληροφορούμαι όμως ότι παρασκηνιακά έχει διαμηνυθεί στους βουλευτές και τα προβεβλημένα στελέχη να μην μπουν στον πειρασμό να πάνε στο συλλαλητήριο.


Σχολιάστε εδώ