Εκλογές στο τέλος της τετραετίας ανήγγειλε ο πρωθυπουργός

♣ ­ Εκλογές στο τέλος της τετραετίας ανήγγειλε ο πρωθυπουργός. Όπερ σημαίνει ότι θα κάνουμε ακόμη δύο φορές Απόκριες με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Και… καμιά 20αριά με τον Πολάκη.

♣ ­ Αλ. Τσίπρας για κυβέρνηση: «Τα γερά σκαριά είναι για τις φουρτούνες». Τα ίδια έλεγε κι ο καπετάνιος του «Τιτανικού» κι έκτοτε τον κλαίν’ οι ρέγκες Ατλαντικού.

♣ ­ «Έχουμε χρέος να σπάσουμε τα δεσμά προηγούμενων δεκαετιών», αναφέρει ο Σκουρλέτης. Μπήκε μέσα του ο Καραϊσκάκης και νομίζει πως είναι ο Γ. Μαζωνάκης!

♣ ­ Για να καταλάβω: Το πρόβλημα της ΝΔ είναι να συμφωνήσουν Τσίπρας – Καμμένος για το όνομα των Σκοπίων; Για το όνομα αυτό καθαυτό δεν χάθηκε ο κόσμος, ε;

♣ ­ Επισημαίνει κι ο Άδωνης ότι στο Σκοπιανό η ΝΔ δεν πρέπει να παίξει τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου. Αλλά, του… άχρηστου βλάκα;

♣ ­ Δίκιο έχει ο Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ), κακώς το θέμα των Σκοπίων έχει αναχθεί σε εθνικό ζήτημα. Μια εποχική… ίωση είναι.

Σύζυγος πρωθυπουργού: «Ο Τσίπρας δεν πρόδωσε, δεν εξαπάτησε, δεν είπε ψέματα». Ναι, τρία χρόνια τώρα πολεμάει τους Βησιγότθους στην Αλαμάνα παρέα με τον Στ. Γονίδη.

♣ ­ Αν Τσίπρας και Καμμένος διαπραγματευτούν στο Σκοπιανό τόσο σκληρά όσο και με τους δανειστές, βλέπω τα σύνορα να φτάνουν στη Λάρισα.

♣ ­ Πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους θα είναι η Αλίαρτος κι ο ΠΑΟΚ θα παίζει στο πρωτάθλημα Σερβίας.

♣ ­ Κυβέρνηση: «Πραξικοπηματίες δεν είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα». Φαντάζεστε τα ίδια να έλεγαν επί χούντας Γαλλία και Γερμανία σε Καραμανλή, Μερκούρη, Π. Μπακογιάννη…

♣ ­ Και μην ακούω χαζομάρες, του τύπου ο Ερ­ντογάν έχει εκλεγεί από τον λαό. Κι ο Χίτλερ είχε εκλεγεί και είδαμε τι… κατάφερε.

♣ ­ Η μόνη διαφορά τους είναι ότι ο πρώτος κλείνει τους αντιφρονούντες στα μπουντρούμια, ο δεύτερος τους έριχνε στον… φούρνο.

♣ ­ ΥΠΕΞ προς Άγκυρα: «Οι δημοκρατίες δεν απειλούν, ούτε απειλούνται». Υποχωρούν όταν τρομοκρατούνται.

«Πανέτοιμος για εκλογές ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ», τονίζει ο Αυγενάκης. Κι αυτοί οι θόρυβοι που ακούτε, δοκιμάζει τα… νέα τανκς ο Κουμουτσάκος.

♣ ­ «Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απόπειρα αμφισβήτησης», δηλώνει ο Καμμένος. Τον πιστεύω. Εδώ αντέχουν εκείνον ως… προϊστάμενο!

♣ ­ Ο Κατρούγκαλος είναι βέβαιος ότι ο Καμμένος θα δείξει υπευθυνότητα στο Σκοπιανό, όπως και με άλλα θέματα που διαφωνούσε. Δηλαδή, αν δεν πέσει στα γόνατα…

♣ ­ …θα συρθεί στα τέσσερα!

♣ ­ Λες και είχαν λίγα τραύματα τα παιδιά από τα Χωριά SOS, τα έδωσαν να τα πάει βόλτα κι ο Μητσοτάκης. Από αύριο θα τα τρέχουν στους ψυχολόγους.

♣ ­ Ο Τσίπρας κάλεσε όσους του είπαν φέτος τα κάλαντα στο Μαξίμου να πάνε να του τα πουν και του χρόνου. Στο… τριάρι της Κυψέλης;

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που λήστευε ηλικιωμένους. Η άλλη «ομάδα», που… ρημάζει ολόκληρο λαό, συνεχίζει ακάθεκτη!

♣ ­ Σχέδιο εκσυγχρονισμού της Αστυνομίας επεξεργάζεται ο Τόσκας. Ωχ! Βλέπω τα ΜΑΤ να γίνονται πολιτιστικός – εξωραϊστικός σύλλογος.

♣ ­ Και τα μέλη της ομάδας «Δέλτα» να αναλαμβάνουν καθήκοντα go go boys, την ομάδα «Ζήτα» να μετατρέπεται σε ΜΚΟ για την προστασία της καφέ αρκούδας.

♣ ­ Ο Αϊβαλιώτης του ΛΑΟΣ απεφάνθη ότι για τους σεισμούς στο Κιλκίς φταίει η προδοσία με το όνομα της Μακεδονίας. Αυτόν τον ψέκασαν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

♣ ­ Δεκαεπτά νεκροί (μόνο;) σε 520 τροχαία τον Δεκέμβριο στην Αττική. Η τόσο μεγάλη αστοχία πρέπει να μας προβληματίσει.

♣ ­ Αλλά και τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε ένα μόλις τροχαίο στην Εθνική Ρεθύμνου – Ηρακλείου.

♣ ­ Η Κρήτη δείχνει τον δρόμο.

♣ ­ Το 2018 ο μεν Τσίπρας θα κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει τις εκλογές κι ο Κυριάκος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην τις… κερδίσει!


Σχολιάστε εδώ