Ο Μύλος των Ξωτικών – Τρίκαλα

Ο Μύλος των Ξωτικών – Τρίκαλα

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών».

Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Το φουγάρο αρχίζει να καπνίζει. Κι άλλο κάρβουνο στη μηχανή… Προσοχή Προσοχή, επόμενη στάση – η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Το Πολικό Εξπρές ξεκινάει από ένα τόπο τόσο μακρινό και φέρνει μαζί του τους αγαπημένους μας χαρακτήρες των Χριστουγέννων. Τι λέτε; Επιβιβαζόμαστε;

Η Ελληνική «Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» με τον Άη Βασίλη και τα δεκάδες ξωτικά, υποδέχτηκε τους επισκέπτες της και κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες χαμόγελα παιδιών, στον όμορφο και ασφαλή Μύλο. Τα μηνύματα για την συνέχεια είναι ακόμη πιο ενθαρρυντικά αφού οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου 2017.

Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά που επιλέγετε τον Μύλο των Ξωτικών και μας αναδείξατε ως τον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό. Η αγάπη σας μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε χαμόγελα , διασκέδαση και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.


Σχολιάστε εδώ