«ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

«ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΥΓΕΝΝΑ»
ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

«ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας, διοργανώνουν για τέταρτη χρονιά το Μονοπάτι των Χριστουγέννων προς τη νύχτα των ευχών, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 17.30, στις Κρηνίδες Καβάλας.

Φέτος «Το μονοπάτι των Χριστουγέννων προς τη νύχτα των ευχών», θα σηματοδοτήσει και την έναρξη των εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του πρώην Δήμου Φιλίππων.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας θα γιορτάσει παρέα με μικρούς και μεγάλους, τη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα από αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Αφετηρία έχει οριστεί και φέτος η περιοχή Καβάκια των Κρηνίδων, όπου θα συναντηθούν όλοι μικροί και μεγάλοι το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 17.30 και θα κατευθυνθούν προς την κεντρική πλατεία Κρηνίδων, κρατώντας σε όλη τη διαδρομή, φαναράκια -που θα έχει κατασκευάσει ο καθένας μόνος του- και ψάλλοντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, με τη συνοδεία του μουσικού σχήματος «Κανταδόροι» της Καβάλας.

Τα καλλιτεχνικά φαναράκια θα φωτογραφηθούν και αυτό που θα ξεχωρίσει θα γίνει η αφίσα του 5ου Μονοπατιού των Χριστουγέννων προς τη Νύχτα των Ευχών 2018.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Καβαλιώτες καλλιτέχνες Έφη Πριμικυρλίδου (τραγούδι) και Πάρη Τσίρτση (πιάνο), που θα ερμηνεύσουν ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Κατά τη διάρκειά της εκδήλωσης θα προσφέρονται ζαχαρωτά και ζεστό τσάι.

Πρωτότυπες καλλιτεχνικές δημιουργίες από τοπικούς ζαχαροπλάστες θα παρουσιαστούν και η καλύτερη θα δημοσιευτεί στο περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ.

Μετά το πέρας της συναυλίας όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια ευχή ελευθερώνοντας στον ουρανό ένα ιπτάμενο φαναράκι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510-220876-7 (πρωινές ώρες).

Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό Γαστρονόμος


Σχολιάστε εδώ