Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο… στολίζει τον Πειραιά

Ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο… στολίζει τον Πειραιά

Τα γιορτινά του «φόρεσε» ο Πειραιάς καθώς ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον προαύλιο χώρο του δημοτικού θεάτρου , κηρύσσοντας έτσι την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Με την φωταγώγηση του δέντρου δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον πειραϊκό ουρανό. Στο πλάι του κ. Μώραλη, ήταν τα δύο του παιδιά και η σύζυγός του. Αμέσως μετά ακολούθησε συναυλία ενώ στην τελετή συμμετείχε και η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου, που ψυχαγώγησε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μικρούς και μεγάλους.

Ο Γιάννης Μώραλης, στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι γιορτές αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης και δήλωσε περήφανος για την πόλη του Πειραιά, διότι η περιφέρεια, ο δήμος, η εκκλησία, οι μεγάλοι φορείς και σύλλογοι της πόλης, το Επιμελητήριο, οι έμποροι, οι γιατροί, οι δικηγόροι, ο Ολυμπιακός και άλλα σωματεία, έχουν συγκροτήσει μία ισχυρή συμμαχία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

«Σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, είτε σε δημότες μας που έχουν ανάγκη είτε σε δημότες άλλων περιοχών, όπως πρόσφατα στη Μάνδρα, με τα δυσάρεστα γεγονότα που είδαμε όλοι, είμαστε παρόντες και βοηθήσαμε ως πόλη, όπως και σε ανθρώπους άλλων κρατών -και αναφέρομαι στους πρόσφυγες- ήμασταν παρόντες όταν χρειάστηκε» πρόσθεσε.

Όπως είπε παραμένει αισιόδοξος παρά τα πολλά οικονομικά, κοινωνικά και άλλα προβλήματα, ενω ανέφερε οτι η πόλη του Πειραιά κάθε χρόνο που περνάει θα είναι μια καλύτερη πόλη, πιο λειτουργική και πιο φιλική.

ΠΗΓΗ: kanaliena.gr


Σχολιάστε εδώ