Η χρονιά είναι απαιτητική και γι’ αυτό <br>ο Χιμένεθ ζητά ενισχύσεις

Η χρονιά είναι απαιτητική και γι’ αυτό
ο Χιμένεθ ζητά ενισχύσεις

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΑΚΟΥ


Ο Μανόλο Χιμένεθ αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ και στις μεταγραφές που θα κάνει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

«Τα πρωταθλήματα κερδίζονται με ποιότητα. Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Θα μπορούσαμε να χρειαστούμε δύο μεταγραφές αλλά μετά τους τραυματισμούς τους Μάνταλου και του Γιόχανσον ,για να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα χρειαστούμε δύο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε αυτές τις θέσεις και άλλες δύο μεταγραφές ακόμα. Η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα είναι δύσκολη, η αγορά είναι μικρή και για να βρούμε κάτι καλό θα πρέπει ένας ποδοσφαιριστής να έχει κακή σχέση με την ομάδα του. Αν δεν γίνει κάτι, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας», ανέφερε.

Ο Χιμένεθ είχε την ευκαιρία στο ματς με την Καλλιθέα να δει τους νεαρούς Γιαννούτσο, Βλαχομήτρο και βέβαια τον Γιούση, ο οποίος σημείωσε δύο πολύ όμορφα γκολ. Η ΑΕΚ, όμως, έχει πολύ χρόνο μπροστά της για να ασχοληθεί με το… μέλλον της. Αυτήν τη στιγμή, και όπως πάει η σεζόν για εκείνη, ιδιαίτερα αν με το καλό περάσει στους «32» του Γιουρόπα, πρέπει να φροντίσει για το παρόν της. Ο Χιμένεθ πλέον ξέρει περισσότερα για μια χρονιά που είναι απαιτητική.

Και όπως όλα δείχνουν, θα είναι απαιτητική μέχρι και το τέλος της και χτυπά το… καμπανάκι για το ότι πρέπει να γεμίσει το ρόστερ και με παίκτες που θα υπολογίζει κι όχι με παίκτες που θα έλθουν μόνο για να… έλθουν (π.χ. Τρίστασον). Και έχει στην άκρη του μυαλού και τη δήλωση του Μπάγεβιτς ότι η ομάδα θα ενισχυθεί τον Γενάρη.


Σχολιάστε εδώ