Χειρόγραφα της πρώιμης ελληνικής γλώσσας, έχουν προετοιμάσει μια ακριβέστερη εκδοχή της Καινής Διαθήκης

Σύμφωνα με τους «Times», ερευνητές, χρησιμοποιώντας χειρόγραφα πρώιμης ελληνικής γλώσσας, έχουν προετοιμάσει μια ακριβέστερη εκδοχή της Καινής Διαθήκης, εξαλείφοντας λάθη δύο χιλιάδων ετών. Σύμφωνα με την παρουσίαση των ερευνητών του ινστιτούτου που ανέλαβε την έκδοση, μια νέα εκδοχή δημοσιεύτηκε από την πρωτότυπη ελληνική γλώσσα και υποστηρίζουν ότι είναι η πιο πιστή απόδοση του πρωτότυπου κειμένου και θα μπορούσε χάρις σ’ αυτό να γίνουν ακριβέστερες αγγλικές μεταφράσεις. Η Καινή Διαθήκη γράφτηκε αρχικά στα αρχαία ελληνικά και τον πρώτο αιώνα μεταφράστηκε στα λατινικά.


Δεν μας κάνει εντύπωση το ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρης απεκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.
Το επικίνδυνο είναι ότι τον αφήνουν «παγερά αδιάφορο» οι αντιδράσεις του κόσμου, όπως μας είπε, προσβλέποντας στο ένα εκατομμύριο Σκοπιανών που έρχονται για ψώνια και διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της…


Μετά τη Μύκονο, η Fraport ξεκίνησε την αναβάθμιση του αεροδρομίου της Κεφαλονιάς.
Ήδη άρχισαν οι εργασίες στον ασφαλτοτάπητα της πίστας, που ήδη τμήματά του είχαν υπερβεί τον χρόνο ζωής, καθώς και σε τμήματα του αεροδρομίου που είχαν προβλήματα ολισθηρότητας και ομαλότητας.

Άμεσα άρχισαν και τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης του κτιρίου του πύργου ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, αφού μόνο ομπρέλα δεν κράταγαν μέσα οι ελεγκτές.

Στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών η εταιρεία αναφέρει ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2019 θα έχει παραδοθεί και ο καινούργιος τερματικός σταθμός, ενώ θα έχει ολοκληρωθεί και η αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου.


Κόντρα στη γραμμή που έδωσαν και τη δεύτερη Κυριακή για την εκλογή αρχηγού στην Κεντροαριστερά οι τοπικοί άρχοντες του ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλονιά, η Φώφη Γεννηματά συ­γκέντρωσε διπλάσιες ψήφους από τον συνυποψήφιό της Νίκο Ανδρουλάκη. Είδες, Αλέκο…


Σχολιάστε εδώ