Η ταχύτητα και το θέαμα κυριαρχούν σήμερα στο Μαρκόπουλο – Ημέρα αφιερωμένη στην Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας

Η ταχύτητα και το θέαμα κυριαρχούν σήμερα στο Μαρκόπουλο – Ημέρα αφιερωμένη στην Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας

Κούρσες της «μιας ανάσας» υπόσχεται το σημερινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο, με πέντε από τις έξι ιπποδρομίες του προγράμματος, να διεξάγονται σε μικρές αποστάσεις. Μάλιστα, οι τέσσερις κούρσες είναι των 1.000 μέτρων, απόσταση που παραδοσιακά προσφέρει υψηλές ταχύτητες και πλούσιο θέαμα.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η τέταρτη ιπποδρομία, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στον πενταετή ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ. Ο ίππος, που έρχεται από τρεις διαδοχικές επιτυχίες, έχει διπλό στόχο: να γίνει και πάλι ο κάτοχος του ρεκόρ των 1.000 μέτρων – το οποίο έχασε την προηγούμενη εβδομάδα για ένα μόλις εκατοστό του δευτερολέπτου – και να φτάσει τις έξι επιτυχίες μέσα στη χρονιά, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο του πολυνίκη ίππου για το 2017.

Στην πολυπληθέστερη ιπποδρομία της ημέρας, την τρίτη του προγράμματος, θα αναμετρηθούν 11 νεαροί ίπποι (2-3 ετών). Ανάμεσά τους, οι τριετείς ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ, ΠΑΜΠΛΟ, ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ και ο διετής ΜΥΘΟΣ, που θα τρέξουν για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό φίλιππο κοινό.

Το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 περιλαμβάνει όλες τις ιπποδρομίες της ημέρας, με ώρα εκκίνησης για την πρώτη κούρσα, στις 18.00.

Η Ιπποδρομίες ΑΕ τιμά την Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας

Η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση είναι αφιερωμένη στα 83 χρόνια της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας. Η Ιπποδρομίες ΑΕ υποδέχεται στο Μαρκόπουλο εκπροσώπους του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ώστε να τιμήσει τη μακρόχρονη ιστορία του θεσμού. Προς τιμήν της Ιππικής Έκθεσης, δύο από τα τρόπαια της ημέρας φέρουν τις ονομασίες «Έπαθλο Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας» και «Τρόπαιο Ανδραβίδας».

Οι μεγάλοι νικητές της περασμένης Κυριακής

Μεγάλες αποδόσεις και υψηλά κέρδη περιλάμβανε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 19 Νοεμβρίου. Το ΤΕΤΡΑΠΛΟ της πέμπτης ιπποδρομίας έδωσε απόδοση στο ευρώ το ποσό των 1.160,88 ευρώ και βρέθηκαν έξι κερδισμένα δελτία. Το ΤΕΤΡΑΠΛΟ στην όγδοη ιπποδρομία, σημείωσε απόδοση στο ευρώ το ποσό των 2.762,63 ευρώ με τέσσερα κερδισμένα δελτία.


Σχολιάστε εδώ