ΑΙΧΜΕΣ

ΑΙΧΜΕΣ

@@@Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τη μία πλευρά και η δουλειά που γίνεται σε επιμέρους τμήματα του ενημερωτικού τομέα του ΣΚΑΪ, αυξάνουν την απήχηση του σταθμού.

@@@Οι “Ιστορίες” χθες, με οδοιπορικό στα Σκόπια, είχαν 20,1% μέση τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού, ενώ  το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη  Σία Κοσιώνη ήταν πρώτο με 15,6%.

***Υπάρχουν όμως εκπομπές του ΣΚΑΪ οι οποίες  απλώς …δεν βλέπονται.

@@@Υψηλού επιπέδου και οι δύο ξένες σειρές της ΕΡΤ1, “Indian Summers” και “The affair”, αλλά δεν συναντούν την ανταπόκριση του κοινού.

@@@Αυτή που ανάμεναν οι πάντες.

***Είναι ένα ακόμη μήνυμα για αλλαγές προς την ΕΡΤ.  Οι καλές επιλογές  δεν σημαίνει πως φέρνουν και  αποτέλεσμα στα νούμερα της τηλεθέασης και αυτό είναι το στοιχείο με το οποίο κρίνονται όλοι.

*** Τις τελευταίες ημέρες η “Πρώτη Είδηση” έχει πάνω από 10% τηλεθέαση.

***Σε μεγαλύτερη κλίμακα, ο ΑΝΤΕΝΝΑ ψάχνει να βρει τη συνταγή, αλλά δεν την βρίσκει για να φτάσει στην κορυφή. Αν και στις ηλικίες 15-44 είναι καλύτερες οι επιδόσεις.

@@@Η “SportDay” μετά τη διακόπη έκδοσης της “Goal News” πέρασε στην πρώτη θέση, αλλά δεν κατάφερε να αυξήσει την απόσταση από τους ανταγωνιστές της.

@@@ Η εφημερίδα με τις ακριβές πένες που έκαναν λεφτά στην ΕΡΤ, ζητάει 1,5 ευρώ από τους αναγνώστες για να διαβάσει …άρθρα;

ΠΗΓΗ: http://www.typologies.gr


Σχολιάστε εδώ