H AEK κέρδισε τον …μίσο τιτλο. Χωρίς νεύρα θα πάρει τον άλλο μισό

H AEK κέρδισε τον …μίσο τιτλο. Χωρίς νεύρα θα πάρει τον άλλο μισό

ίΤο Ντέρμπι δεν διεκδικεί δάφνες ποδοσφαιρικής ποιότητας ομως, έβγαλε ενα συμπέρασμα. Παρακολουθήσαμε δυο ομάδες που προσπάθησαν να “κλέψουν” το αποτέλεσμα απο… την διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός βλέποντας πως η ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια της εκνευρίζεται εύκολα στο σκληρότερο παιχνίδι του αντιπάλου.  Όπου καταλήγει σε καυγάδες, ένταση και… κάρτες. Το εκμεταλεύθηκε με επιτυχία.

Η διαιτησία κατά την αποψή μας, στα παιχνίδια της ΑΕΚ “αφήνει” το σκληρό παιχνίδι. Το σκληρό παιχνίδι δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ.  Αποτέλεσμα την ύπαρξη πολλαπλών τραυματισμών.  Συνεπώς η ΑΕΚ εχει οδηγήθεί σε ένα απονευρωμένο ρόστερ… Ακόμη και ο Χιμένεθ πέρασε τον πύχη της ευπρέπειας. Ο οποίος  κινδυνεύει με τιμωρία.

Το εκμεταλλεύτηκε, λοιπόν ο ΠΑΟ, προκειμένου να πάρει τη νίκη που θα …καθυστερούσε τον οικονομικό κατήφορό του. Και είχε φτάσει πολύ κοντά.

Κάπου εκεί η ΑΕΚ όμως, έδειξε πως παρόλα τα προβλήματα νεύρων, είχε 2 παίχτες που σκέφτονταν πως θα πάρουν αποτέλεσμα. Ο Αϊντάρεβιτς με την καταπληκτική ματιά και με μια καταπλητική πάσα προς τον Λιβάγια, ο οποιος με αριστοτεχνικό σουτ “έκλεψε” τον βαθμό και τον μισό τίτλο του πρωταθλήματος.

Χωρίς τα νεύρα θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο ΠΑΟ δυστηχώς με την απώλεια της νίκης θα “βυθιστεί” ακόμη περισσότερο στον οικονομικό του τέλμα.  Και ειναι κρίμα για έναν τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο.

Να σημειώσουμε πως και οι δυο ομάδες στις φάσεις των γκολ έχουν παράπονα από τη διαιτησία.


Σχολιάστε εδώ