ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ 19 ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ OΜΙΛΟ ΕΛΠΕ

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ 19 ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ OΜΙΛΟ ΕΛΠΕ

Υποτροφίες σε 19 σπουδαστές απ’ όλες τις χώρες του κόσμου στις οποίες δραστηριοποιείται, οι οποίοι διακρίνονται για τις επιδόσεις και την έφεσή τους στη μάθηση, χορήγησε ο Όμιλος ΕΛΠΕ.
Οι σπουδαστές αυτοί θα φοιτήσουν σε μεταπτυχιακά τμήματα του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που έχουν δημιουργηθεί και λειτουργούν με τη διαρκή υποστήριξη και τη χορηγία του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Οι περισσότεροι από τους υπότροφους βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα κορυφαία πανεπιστημιακά Ιδρύματα, ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Η διδασκαλία στα μεταπτυχιακά προγράμματα γίνεται στην αγγλική γλώσσα, με την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων που περιλαμβάνουν σεμιναριακές συνεδρίες, εκπαιδευτικές επισκέψεις και ερευνητικές εργασίες συνδεδεμένες με τη στρατηγική, το Δίκαιο και τα οικονομικά της ενέργειας, καθώς και τις εξελίξεις στον τομέα της έρευνας, παραγωγής & εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων.

«Σε όλες τις χώρες της περιοχής όπου έχουμε δραστηριοποιηθεί διαπιστώσαμε ότι υπάρχει υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό. Είμαστε κοντά στη νέα γενιά, γιατί πιστεύουμε σε εσάς και στις καινούργιες, καινοτόμες ιδέες, οι οποίες θα βοηθήσουν και τις Επιχειρήσεις να ανταποκριθούν με επιτυχία στις ανάγκες των καιρών, σε ένα ασταθές διεθνές περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται», δήλωσε στο σύντομο χαιρετισμό του ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Γρηγόρης Στεργιούλης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Στεργιούλης, «η συμβολή των ΕΛΠΕ σε αυτά τα εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα, στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων για τους νέους επιστήμονες, αλλά και στη διεύρυνση της επιστημονικής και ερευνητικής συνεργασίας ανάμεσα στον Όμιλο, την ακαδημαϊκή κοινότητα και το επιστημονικό δυναμικό των προγραμμάτων, με προφανή οφέλη για τον Όμιλο, την εθνική οικονομία και την κοινωνία».


Σχολιάστε εδώ