Τα εκτός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ  πληγώνουν…

Τα εκτός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ πληγώνουν…

…Την πορεία για το πρωτάθλημα

Ο πολύ καλός Ζίβκοβιτς, η αστοχία των παιχτών, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, και η “ακινησία” του Ανέστη στο αναμενόμενο χτύπημα φάουλ του Μπρίτο έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα στα “Πηγάδια” της Ξάνθης. Παρότι η ομάδα της ΑΕΚ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις σε εκτός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα την έκρινε και το φαβορί του εφετινού τίτλου.

Αυτό που πρέπει να περιμένει η ΑΕΚ πλέον είναι η “ανάσα” απο τις επιστροφές παιχτών: Λαμπρόπουλος, Λόπες Τσόσιτς, Κονέ, Γιακουμάκης και Τσικρίνσκι αλλά και τη δουλειάπου πρέπει να καταβάλει ώστε να διορθώσει την …αναποτελεσματικότητά της στη επίτευξη του γκόλ! Στο ματς με την Ξάνθη δημιούργησε 18 τελικές φάσεις και σημείωσε 1 γκόλ… Να προσθέσουμε πως θα πρέπει να δουλέψει ο Χιμένεθ και στη διαχείριση του παιχνιδιού. Το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα με 9 παίχτες σε εκτός έδρας παιχνίδι ίσως θα πρέπει τελικά να θεωρηθεί …αποτυχία ως προς τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Συνεχόμενα τα εμπόδια της …«Αγιά Σοφιάς»

“Βράζουν” στην ΑΕΚ, σε καζάνι που έτοιμο να ανατιναχθεί. Και ο λόγος τα συνεχόμενα εμπόδια που βάζουν για το γήπεδο ο δήμος κι όχι μόνο. Επιπλέον λόγος η ζημιά που μπορεί  να προκληθεί σχετικά με τα κεφάλαια που απαιτούνται για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Η φημολογία ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι κοντά σε συμφωνία με εταιρεία-κολοσσό για την ονοματοδοσία του γηπέδου είναι έντονη και τα έργα δεν πρέπει να …σκαλώσουν.


Σχολιάστε εδώ