Ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για τις γερμανικές εκλογές

Μέρκελ v. Σουλτς για την καγκελαρία

ʼνγκελα Μέρκελ και Μάρτιν Σουλτς είναι οι επικρατέστεροι των εκλογών, με φαβορί τη νυν καγκελάριο, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και τα προγνωστικά.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει απόδοση 1,02 για νίκη της κας Μέρκελ και ακολουθεί ο κ. Σουλτς, με απόδοση 8,50. Οι υπόλοιποι θεωρούνται αουτσάιντερ με αποδόσεις 100,00 και 200,00.

Αντιστοίχως, οι Χριστιανοδημοκράτες του CDU/CSU, των οποίων ηγείται η κα Μέρκελ, δίνουν απόδοση 1,01 και είναι φαβορί για το κόμμα/συνασπισμό που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες έδρες. Το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα SPD του κ. Σουλτς έρχεται δεύτερο με απόδοση 10,00.

Τα σενάρια κυβερνητικού συνασπισμού

Το CDU/CSU φαίνεται ότι θα αποτελέσει τον πυρήνα του κυβερνητικού συνασπισμού που αναμένεται να σχηματιστεί στη Γερμανία. Τα τρία πιθανότερα κυβερνητικά σχήματα, σύμφωνα με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, περιλαμβάνουν τους Χριστιανοδημοκράτες.

Φαβορί θεωρείται ο «μεγάλος συνασπισμός» μεταξύ CDU/CSU και SPD, με την απόδοση στο 2,05. Δεύτερο φαβορί θεωρείται ο συνασπισμός CDU/CSU με FDP (Φιλελεύθεροι) και Πράσινους, με απόδοση 2,40. Τρίτος επικρατέστερος συνασπισμός θεωρείται αυτός μεταξύ CDU/CSU και FDP, με απόδοση 3,20.

Τις αποδόσεις και τους κωδικούς για τα ειδικά στοιχήματα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για τις γερμανικές εκλογές θα βρείτε στη διεύθυνση:

http://praktoreio.pamestoixima.gr/el/retail-special


Σχολιάστε εδώ