ψιλά γράμματα

*** Συνωστισμός στην Ευελπίδων από διαφόρους, με καταγγελίες περί των αναθέσεων των προγραμμάτων στην ΕΡΤ. Αν και εκείνοι που φωνάζουν είναι τα στούντιο των εκδοτών, που άλλα περίμεναν κι άλλα ήρθαν.
*** Αυτό που κανένας από τους ιδιώτες δεν θέλει είναι η ισχυροποίηση της ΕΡΤ αυτήν την περίοδο.
*** Αυτό είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους φώναζε το Mega για το τίμημα που έδωσε η ΕΡΤ για τα δικαιώματα του Champions League, γνωρίζοντας εξαρχής πως τα οικονομικά του δεν του επέτρεπαν να τα διεκδικήσει (κόστος περίπου 13 εκατ. ευρώ τον χρόνο). Γενικώς το Mega ίσως πρέπει να εξηγήσει τι συνέβη με τα περίπου 53 εκατ. ευρώ (μεικτό ποσό) που έλαβε πριν από τέσσερα χρόνια από την πώληση του μεριδίου του στη NetMed NV προς τη Forthnet.
*** Το παλεύει ο Αντώνης Καρακούσης στο «Βήμα» και προσπαθεί με συνεντεύξεις που κάνει ο ίδιος να αναπτύξει και τη web TV της εφημερίδας.
*** Πολλά παναθηναϊκά πρόσωπα από όλους τους χώρους περιλαμβάνει το εγχείρημα του Γ. Αλαφούζου για τη μετατροπή του Παναθηναϊκού σε εταιρεία λαϊκής βάσης.
*** Παραμένει ένας από τους ισχυρότερους ομίλους της χώρας αυτός της Motor Oil. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έφτασε τα 7 δισ. ευρώ και τα προ φόρων κέρδη έφτασαν τα 177 εκατ. ευρώ το 2011.
*** Στην ομάδα της «Συντέλειας» (ΣΚΑΪ) ο καλός συνάδελφος Χρήστος Ξανθάκης.


Σχολιάστε εδώ