H αδιαφορία για τους πολύτεκνους και το ενδιαφέρον του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος για τους «μειονοτικούς»!

Η διαδεχθείσα τη θέση της κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με υπουργό Περιβάλλοντος την εκ του γυμναστηρίου προερχομένη κυρία, κατάργησε τον νόμο της προκατόχου κυβερνήσεως και έφερε νέο νόμο. Η ουσιαστική αλλαγή του νέου ήταν ότι καταργούσε τη διάταξη περί μειωμένης εισφοράς που αφορούσε τους πολύτεκνους!

Έτσι υλοποιούσε η σοσιαληστική κυβέρνηση τη συνταγματική επιταγή για την ειδική φροντίδα του κράτους προς τις πολύτεκνες οικογένειες, αξιώνοντας οι πολύτεκνοι να πληρώνουν τα ίδια ποσά με τους άγαμους ή τους άτεκνους! Εν τω μεταξύ, στις 3 Απριλίου 2012 ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης, και ενώ είχε ψηφισθεί στη Βουλή κατ’ άρθρο νομοσχέδιο του υπουργείου του, αιφνιδίως, κατά την ώρα της ψηφίσεως του νομοσχεδίου στο σύνολό του (και δεν μπορεί να πάει οποιοδήποτε νέο άρθρο για ψήφιση σε αυτήν τη φάση), εισάγει για ψήφιση τροπολογία με την οποία αρχικώς -ακούσατε!- απήλλασσε κατά 80% τους «μειονοτικούς» των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης, δηλαδή τους μουσουλμάνους, από την εισφορά για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. Ακολούθως, μετά τη θύελλα απήλλασσε και τους χριστιανούς (!) και τελικώς, με την οργή που επικράτησε εναντίον του, πρωτοστατούντος του βουλευτή Αστέριου Ροντούλη, και την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, η τροπολογία αποσύρθηκε. Το γεγονός αυτό αρκεί για να καταδείξει σε ποιους έχει αναθέσει ο ελληνικός λαός να τον κυβερνούν.

Δηλαδή, ο εν λόγω υπουργός το μόνο ενδιαφέρον που είχε ήταν οι μειονοτικοί αρχικώς και ακολούθως (μετά τη θύελλα) και οι άλλοι μόνον των Νομών Ξάνθης και Ροδόπης!

Επί μήνες η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος ζητεί να υπάρξει μειωμένη εισφορά για τους πολύτεκνους στη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων και συναντά μονίμως την άρνηση. Οι πολύτεκνοι την αυθαίρετη κατασκευή δεν την έκαναν για λόγους πολυτελείας, αλλά για λόγους ανάγκης, προκειμένου να στεγάσουν τα πολλά παιδιά τους.

Αλλά ο εν λόγω υπουργός αδιαφορεί πλήρως για τους πολύτεκνους, τον ενδιαφέρουν μόνον οι «μειονοτικοί» της Ξάνθης και της Ροδόπης. Τέτοιου είδους προκλητική τροπολογία ούτε οι πληρωμένοι πράκτορες του τουρκικού προξενείου δεν θα διενοούντο.

Όλα αυτά τα διαπράττει ο υπουργός την ώρα που η οικονομική κρίση πλήττει, περισσότερο από κάθε άλλον, ανελέητα την πολύτεκνη οικογένεια, με την ανεργία που μαστίζει τα μέλη της, ενώ συγχρόνως ο εφιάλτης της υπογεννητικότητας έχει λάβει τρομερές διαστάσεις. Συγχρόνως δε με ταχύτατους ρυθμούς συντελείται, υπό τα αδιάφορα βλέμματα της λεγόμενης πολιτικής ηγεσίας, και ιδίως της κυβερνητικής, τέτοιας εκτάσεως πληθυσμιακή αλλοίωση, που μπροστά της ωχριά η πληθυσμιακή αλλοίωση του Κοσσυφοπεδίου. Είναι χαρακτηριστικά της καταστάσεως τα όσα σε πρόσφατο άρθρο του επισημαίνει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Θεόδωρος Κατσανέβας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αναφέροντας: «Σύμφωνα με τη ρεαλιστική όσο και εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε 10-20 χρόνια η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα δεν θα υπάρχει πια. Σε δέκα χρόνια, εδώ στο καλύτερο οικόπεδο της Γης, που έχει μπει στο μάτι πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκατ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία, έναντι… 8-9 εκατ. γερασμένων ελληνογενών. Τότε θα είναι αδύνατον να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο έναντι λιγότερο από ένα των Ελληνίδων…».

Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Τώρα που έρχεται η ώρα του λογαριασμού δεν μπορεί να υπάρξει ελπίδα ανατροπής όλης αυτής της οικτρής καταστάσεως εάν δεν σταλούν τουλάχιστον στα σπίτια τους όλοι αυτοί οι όμοιοι με τον διαπράξαντα την παραπάνω αθλιότητα υπουργό.


Σχολιάστε εδώ