Έδωσαν τα χέρια Κουβέλης και οι «5» του ΠΑΣΟΚ

Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία των πέντε διαγραμμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με το κόμμα του Φ. Κουβέλη, τη ΔΗΜΑΡ.

Την Παρασκευή αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, από τους Φ. Κουβέλη, Δ. Χατζησωκράτη, Δ. Μπαγιώργο, συναντήθηκε επί περίπου δύο ώρες με τους διαγραφέντες βουλευτές Αμοιρίδη, Μιχελογιαννάκη, Μάντατζη, Παπαμανώλη, Θεοδωρίδη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, διαπιστώθηκε σχεδόν πλήρης ταύτιση απόψεων και η μεταξύ τους συνεργασία είναι γεγονός.

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύνοδος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ, που θα επικυρώσει τη συνεργασία και την επομένη θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινωθεί επίσημα.

Επίσης σε συζητήσεις με τη ΔΗΜΑΡ βρίσκονται και άλλοι βουλευτές εκ του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Οδ. Βουδούρης, ο οποίος πάντως συζητά και με την «Κοινωνική Συμφωνία» της Λ. Κατσέλη και του Χ. Καστανίδη, καθώς και ο Β. Τόγιας. Πολύ κοντά σε συνεργασία με το κόμμα του Φ. Κουβέλη βρίσκονται και στελέχη του ΠΑΣΟΚ απ’ τον χώρο των παλιών «λοχαγών», όπως οι Μ. Σταυρακάκης, Γ. Νικολάου, Β. Μαλέσιος. Αντίθετα, ο Μιχ. Νεονάκης φαίνεται να επανασυσπειρώνεται στο ΠΑΣΟΚ. Υπέγραψε μάλιστα την υποψηφιότητα του Β. Βενιζέλου, τον οποίο είχε στηρίξει και το 2007, αν και τελευταίες πληροφορίες τον φέρουν δυσαρεστημένο, επειδή δεν του έχουν δοθεί αρμοδιότητες που του είχαν υποσχεθεί…


Σχολιάστε εδώ