Δεν θα γίνει πειραματόζωο των αγορών η Ελλάδα

Κάνουν λόγο για «εκτός μέτρου απειλητικές και προκλητικές δηλώσεις των Γερμανών» και τονίζουν πως το γεγονός ότι η Ελλάδα περνάει μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και από δικούς της κακούς χειρισμούς, σπατάλες και λάθη δεν σημαίνει ότι «θα πρέπει ο ελληνικός λαός να ευτελιστεί και να εξαθλιωθεί, για να ικανοποιηθούν οι ληστρικές απαιτήσεις των αγορών ή τα γεωπολιτικά συμφέροντα των Γερμανών».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι Ευρωπαίοι «με τα τελεσίγραφα και τους παράλογους συνεχείς πρόσθετους όρους τους σπρώχνουν άμεσα τους έλληνες πολίτες στην απελπισία και όλα τα εγχώρια κακοποιά στοιχεία στο να αναστατώνουν την κοινωνία μας με βανδαλισμούς».

Οι τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές στέλνουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «Ο Έλληνας θα σταθεί όρθιος, έστω κι αν υποφέρει. Η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή, αλλά ούτε και πειραματόζωο των αγορών. Ούτε κάποια γερμανική πολιτική και οικονομική επιτήδεια μειοψηφία θα μπορέσει να κάνει την Ελλάδα αποικία του Δ’ γερμανικού Ράιχ μέσα στη δημοκρατική Ευρώπη».

Καταλήγουν, δε, στην ανακοίνωσή τους υπογραμμίζοντας ότι «οι Έλληνες δεν θα υποκύψουν στις δόλιες μεθοδεύσεις», προειδοποιώντας ότι «ούτε η λογική ούτε η ηθική μπορούν να ανατραπούν χωρίς δραματικό κόστος για όλες τις πλευρές».


Σχολιάστε εδώ