Eπέτειος

«Τριάντα επτά χρόνια από την ίδρυση ενός πρωτότυπου και δυναμικού λαϊκού κινήματος, υπό την εμπνευσμένη ηγεσία του Ανδρέα Παπανδρέου, η Ελλάδα βρίσκεται σε κατεύθυνση παρακμής και ασφυξίας, αντίθετα και από τις τρεις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης του ΠΑΣΟΚ.

– Η Εθνική Ανεξαρτησία παραδίδεται στους εκβιασμούς των υπερεθνικών χρηματιστών και στη νοσηρή προσήλωση της Κυβέρνησης στη δήθεν ελληνοτουρκική φιλιά, ενώ την ίδια στιγμή η Τουρκία προκλητικά αμφισβητεί και υπονομεύει την Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά και την ελλαδική κυριαρχία στη Θράκη.

– Η Λαϊκή Κυριαρχία παρακάμπτεται με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός χαρακτηρίζει το Σύνταγμα “ανελαστικό”, επιδιώκοντας προφανώς να το παρακάμπτει διαρκώς, στην προσπάθεια περιθωριοποίησης του Λαού και επιβολής της λεηλασίας της Χώρας με το πρόσχημα των “μεταρρυθμίσεων”. Το σύνθημα “Γιώργο, άλλαξέ τα όλα” έχει πλέον άλλη ανάγνωση: “Γιώργο, δώσε τα όλα”.

– Η Κοινωνική Απελευθέρωση είναι λέξη άγνωστη για τη νέα γενιά πολιτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που οφείλουν την είσοδό τους στην πολιτική σε αδιαφανείς επιλογές της Οικογένειας και όχι στην κοινωνική αναγνώριση της, άγνωστης άλλωστε, προσφοράς τους.

Το σχέδιο “εκσυγχρονισμού”= εξανδραποδισμού των εργαζομένων, παραγωγών και μεσαίων στρωμάτων και μετατροπής της Χώρας σε Ελντοράντο της τοκογλυφικής κερδοσκοπίας, παράγει νέες μάζες φτωχών και νέους ευνοούμενους σκανδαλώδους πλούτου, μέσα σε μία θάλασσα στέρησης και ανασφάλειας του λαού και του έθνους. Αυτό το σχέδιο έχει συνενόχους και αυτό δεν κρύβεται πλέον, μετά τη συμφωνία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ – ΔΗΣΥ στο θέμα της Παιδείας. Έπεται συνέχεια και οι εξελίξεις θα είναι αποκαλυπτικές.

Εμείς που εκφραζόμαστε με το παρόν κείμενο, δηλώνουμε ότι:

1. Δεν παραιτούμαστε από τις αρχές και τις ιδέες μας.
2. Δεν ξεχνάμε την Ιστορία μας, σε Ελλάδα και Κύπρο.
3. Δεν συναινούμε στο ξεπούλημα της Χώρας ούτε στην παραγραφή των εγκλημάτων του Τουρκισμού.
4. Δεν θα σωπάσουμε και δεν θα εγκαταλείψουμε, ώσπου να καταδικαστούν οι ένοχοι της προδοσίας και της πτώχευσης της Χώρας.

Έστι Δίκης Οφθαλμός και Κυρίαρχος Λαός.»

Προσυπογράφουμε.


Σχολιάστε εδώ