Βάλανε φωτιά στον Δήμο Αλεξάνδρειας!

Στον πρώην Δήμο Μελίκης (Ημαθίας), που ο «Καλλικράτης» τον μετονόμασε σε Δήμο Αλεξάνδρειας, εκδηλώθηκε την περασμένη εβδομάδα φωτιά στις οικονομικές υπηρεσίες. Λίγες μέρες πριν είχε εκδοθεί το πόρισμα των οικονομικών ελέγχων που έκαναν υπάλληλοι της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Διοίκησης, οι οποίοι βρήκαν τέρατα και σημεία. Επί πέντε χρόνια δεν είχε συνταχθεί ισολογισμός και σ’ όλα αυτά τα χρόνια έδιναν και έπαιρναν οι απευθείας αναθέσεις.

Οι ατασθαλίες πολλές. Ήδη το πόρισμα έχει σταλεί στον Εισαγγελέα και ενώ αναμένονταν εξελίξεις –ανακρίσεις κ.λπ.– πήρε φωτιά ο χώρος όπου στεγάζονται οι οικονομικές υπηρεσίες. Η εκτίμηση ότι πρόκειται για εμπρησμό θεμελιώνεται από το γεγονός ότι βρέθηκαν στον χώρο των οικονομικών υπηρεσιών δύο άθικτα μπιτόνια με βενζίνη. Εικάζεται ότι δεν πρόλαβαν να πάρουν φωτιά…

Και φυσικά δεν βρέθηκαν εκεί από… μόνα τους. Επειδή υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι προσπαθούν να εξαφανίσουν τα πειστήρια ή να τα υποβαθμίσουν, ο Εισαγγελέας της Ημαθίας θα πρέπει να παρέμβει.


Σχολιάστε εδώ