Μετάνιωσαν που έχασαν τον Πάρντο

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, βέβαια, υπάρχει εξήγηση και έχει να κάνει με το γεγονός ότι για να αποδώσει καλά ένας τερματοφύλακας απαιτείται να δέσει με την άμυνά του. Κι αυτό γίνεται μέσα από τις προπονήσεις και τη συμμετοχή στους αγώνες. Ο αντίλογος έχει να κάνει με τη διστακτικότητα του Αργεντινού στις εξόδους και την αδυναμία του στα μακρινά σουτ, ειδικά όταν έχουν φάλτσο.

Με την απόδοση του Κοστάντσο, πολλοί στον Ολυμπιακό μετάνιωσαν για την εξέλιξη στις επαφές με τον Πάρντο. Όχι, βέβαια, στην πρώτη συνάντηση, όταν ο Ισπανός ζήτησε τον ουρανό με τα άστρα, αλλά όταν κάθισαν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και η ανανέωση της συνεργασίας τους χάλασε ουσιαστικά για 100.000 ευρώ. Μπορεί στην πορεία να δικαιώσει τους πάντες ο Κοστάντσο για την επιλογή του, αλλά έως τότε πολλοί θα αναπολούν τον Πάρντο, ο οποίος δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά με τη συμπλήρωση τρίτου χρόνου θα ανέβαζε κι άλλο την απόδοσή του, καθώς έχτισε την αυτοπεποίθησή του. Τομέας, στον οποίο υστερούσε, διότι αγχωνόταν ιδιαίτερα.

Μια άλλη λεπτομέρεια που στο παιχνίδι του Ολυμπιακού αφορά στις πολλές εφορμήσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός ανεβαίνει ψηλά και προσφέρει τον έξτρα παίκτη που χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» όταν έχουν την μπάλα στην κατοχή τους. Αλλά στις αντεπιθέσεις ξεμένει μόνος του πολλές φορές ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και έτσι βρίσκεται ανάμεσα σε δύο και τρεις αντιπάλους.


Σχολιάστε εδώ