Δοξάστε τον!

Ο ισότιμος συνομιλητής των κ. Ταλάτ, Έρογλου, Ντάουνερ και όποιου άλλου ήθελε προκύψει στα μαγειρέματα για ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ της Κυπριακής Δημοκρατίας και δήθεν ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ δύο ισοδύναμων συνιστώντων κρατών ΕΠΕΤΥΧΕΝ!
Με τους ιδιοφυείς χειρισμούς που στηρίζονται στις απαράγραπτες αξίες της ημιμάθειας, της ανικανότητος, του κομματικού φανατισμού, της εξαρτήσεως από νεοταξικούς ηγέτες (μέχρι πρότινος ιδεολογικούς εχθρούς), αλλά κυρίως με την ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ προς τον απλό λαό, ΝΑΙ, ΕΠΕΤΥΧΕΝ!
Πριν αρχίσει η μάχη, επέτυχεν τακτικό κτύπημα χειρουργικής ακριβείας, το οποίο προκάλεσε αυτοτραυματισμό βαρύτητος, που ο εχθρός θα ήταν δύσκολο να τον ονειρευτεί ακόμη και σε μαζική επίθεση σε όλα τα μέτωπα.
Επέτυχε να βυθίσει τους Κυπρίους σε πένθος και απογοήτευση.
Επέτυχε, ταυτόχρονα, να τους αφυπνίσει και να τους συνασπίσει σε καθολική απαίτηση ΝΑ ΦΥΓΕΙ!
Επέτυχε να βυθίσει την Κύπρο στο σκοτάδι και να βουλιάξει τον τουρισμό.
Επέτυχε να υποθηκεύσει την αξιοπιστία του κράτους και τη διαπραγματευτική του ικανότητα διεθνώς.
Επέτυχε ήττα χωρίς αντίπαλο!
Κι όμως, δεν παραιτείται!
Καταργεί τον Γενικό Εισαγγελέα και τις Αστυνομικές Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και βαφτίζει τον συνήγορο υπερασπίσεώς του «Μονομελή Επιτροπή Ερεύνης».
Ακόμη κι αν η συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού λαού θεωρεί «αυτήν την κυβέρνηση» πατόκορφα ΥΠΕΥΘΥΝΗ και γιʼ αυτήν την καταστροφή, ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον δύο πράγματα:
1. Την καθολική υποστήριξη των Τούρκων, σε ενδεχόμενη επιτυχία των λεγομένων συνομιλιών, για διακεκριμένη θέση στο νέο μόρφωμα.
2. Ρεκόρ πρωτοτυπίας για το πώς αντιλαμβάνεται το περί δικαίου αίσθημα του απλού λαού.


Σχολιάστε εδώ