Επενδύουν στον τηλεοπτικό «τζόγο» τα κανάλια

Μέσα στο οικονομικό κραχ η τηλεόραση γίνεται καλή νεράιδα! Μοιράζει λεφτά, βρίσκει ταλέντα, κάνει πλάκες, παντρεύει, νοικοκυρεύει. Με λίγα λόγια, δίνει ελπίδες!

Από μια έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι και αυτή τη σεζόν τα τηλεοπτικά κανάλια θα επενδύσουν στα τηλεπαιχνίδια που χαρίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά αλλά και στα τάλεντ σόου.

Μπορεί οι υπεύθυνοι των καναλιών να έχουν ένα πολύ σφιχτοδεμένο μπάτζετ για να πορευτούν, αφού ο προϋπολογισμός τους έχει πέσει κατά 50% όσον αφορά τη δημιουργία νέων προγραμμάτων, ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα σταθούν φειδωλοί στον τηλεοπτικό «τζόγο» που δημιουργεί ελπίδες.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα νέο τηλεπαιχνίδι που υπόσχεται τρελά κέρδη στο λεπτό, βολιδοσκοπείται από το MEGA. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται στην Αμερική «One minute to win» και έχει διαπρέψει τόσο στο κανάλι NBC αλλά και σε ακόμα 25 χώρες. Το τηλεπαιχνίδι προορίζεται για τη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Οι παίκτες καλούνται να εκτελέσουν μέσα σε 60 δευτερόλεπτα φαινομενικά απλές αλλά και αστείες δοκιμασίες, όπως να αδειάσουν παράλληλα και με τα δύο χέρια δύο κουτιά με χαρτομάντιλα ή να κρατήσουν στον αέρα τρία μπαλόνια χωρίς κανένα να ακουμπήσει στο έδαφος. Το τηλεπαιχνίδι υπόσχεται μεγάλα κέρδη, καθώς κάθε επιτυχής δοκιμασία επιβραβεύεται με χιλιάδες ευρώ.

Στο μεταξύ, το «μήλον της Έριδος» έχει γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Φερεντίνος ανάμεσα στο MEGA και στον ΑΝΤ-1! Από τη μια, ο ΑΝΤ-1 θέλει να τον αξιοποιήσει στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ-1 σε καθημερινή βάση, ενώ από την άλλη το MEGA θα τον ήθελε για την παρουσίαση του νέου του τηλεπαιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή ο ΑΝΤ-1 ετοιμάζει ένα τηλεπαιχνίδι για νύφες, γαμπρούς, πεθερές και όλα αυτά συνδυασμένα με πολλή πλάκα. Δηλαδή λίγο από ρίαλ λάιφ πρόγραμμα αλλά και από φάρσα. Κάτι από «Μην το πεις στη νύφη» και «Πλάκα κάνεις»… Από τον Οκτώβριο λοιπόν θα δούμε στον ΑΝΤ-1 το πρόγραμμα «Meet the parents» (Συνάντησε τους γονείς).

Τέλος, ο ΑΝΤ-1 θα επικεντρωθεί και πάλι στην ανεύρεση μουσικών ταλέντων ή καλύτερα τραγουδιστών. Αυτή τη φορά όμως δεν θα παρουσιάσει το «Χ-Factor». Το συγκεκριμένο πρότζεκτ έχει «πολυφορεθεί» και δεν έχει την τηλεθέαση που θα έπρεπε να έχει ένα τόσο ακριβό πρόγραμμα. Οι φήμες θέλουν να έρχεται στην οθόνη του ΑΝΤ-1 το βρετανικό «Sing».


Σχολιάστε εδώ