Το ψαλίδι που θα πέσει στο μπάτζετ του ΠΑΟ

Έχουν εκφραστεί δημόσια όλα τα μέλη της. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα αφήσουν την ομάδα στη μοίρα της. Τόσο ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όσο και τα αδέρφια του, ο Θανάσης και ο Κώστας, λατρεύουν τον Παναθηναϊκό. Η ύφεση της ελληνικής οικονομίας, ασφαλώς, καθιστά επιβεβλημένο το «κούρεμα» του μπάτζετ. Άλλωστε θα ‘ναι πρόκληση για κάθε έλληνα πολίτη, που περνάει δύσκολα, να βλέπει τη διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ για μία ομάδα μπάσκετ. Οι Γιαννακόπουλοι αφουγκράζονται τα προβλήματα του κόσμου. Άλλωστε έχουν δείξει πολλές φορές την ευαισθησία τους σε προβλήματα συνανθρώπων τους, άσχετα αν αποφεύγουν να διαφημίσουν τις ενέργειές τους.

Οι περικοπές στο μπάτζετ, πάντως, δεν θα γίνουν χωρίς σκέψη και συγκεκριμένο πλάνο. Άλλωστε και στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν στο πλευρό του. Όμως, όπως συμβαίνει σε όλους τους τομείς, έτσι και στον Παναθηναϊκό θα γίνουν μειώσεις. Αλλά με τον ίδιο στόχο: να παραμείνει το «τριφύλλι» στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ακόμα και αν φύγουν κάποιοι παίκτες, όπως συνέβη με τον Αντώνη Φώτση, οι «πράσινοι» έχουν έτοιμες λύσεις, σαν τον Πατ Καλάθη, με το 1/5 του κόστους και βεβαίως εμπιστεύονται απόλυτα τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ότι θα βρει και τη χημεία και τον τρόπο για να παραμείνει ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός στον μέγιστο βαθμό.

Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από τους παίκτες και τη στάση που θα κρατήσουν. Όμως το γεγονός ότι ακόμα και ξένοι δείχνουν διάθεση να αποδεχθούν το «κούρεμα» στις ετήσιες αποδοχές τους, μαρτυρά την εξαιρετική σχέση που συνδέει όλους όσοι ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό. Όπως επιβεβαιώνει την ειδησεογραφία μας για την εμπιστοσύνη που έχουν άπαντες στους Γιαννακόπουλους.


Σχολιάστε εδώ