ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΑ Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ

Άλλωστε όχι μόνο δεν θα χάσουν, αλλά θα τα… διπλώσουν αρκετές φορές τα χρήματα που θα επενδύουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με πολύ καλές πληροφορίες, το Κατάρ ίσως και μέχρι τέλος Ιουλίου θα τοποθετήσει πολλά δισ. για δουλειές στην Ελλάδα. Και όχι μόνο για το Ελληνικό, που θεωρείται ότι έχει ήδη… κληρωθεί στο πλούσιο εμιράτο.

Επίσης και οι Ισραηλινοί θα συμμετάσχουν στο ελληνικό… παζάρι. Αυτοί βέβαια θα είναι, όπως λένε οι πληροφορίες μας, κάπως… τσιγκούνηδες.

Θα θελήσουν ό,τι διαλέξουν να το πάρουν μπιτ παρά…

Αντίθετα, εκείνοι που είναι διατεθειμένοι να βάλουν πάρα πολλά λεφτά στον… γύρο που γυρίζει είναι οι Ρώσοι.

Το ερώτημα είναι αν θα μας δώσει ο κύριος Ομπάμα το «ok» να πουλήσουμε στους Ρώσους… Εκτός κι αν επιλέξει ο ίδιος το τι θα του δώσουμε… Ε, όχι και να τους βάλουμε μέσα στη ΔΕΗ ή στο φυσικό αέριο… Εδώ ο Γιώργος τούς πέταξε στα μούτρα τον αγωγό, θα τους βάλει από την πίσω πόρτα;

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από επενδυτικούς οίκους, από… γύρα που κάνανε οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές για το μόνο απʼ αυτά που βγαίνουν στο σφυρί που υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον είναι η ΔΕΗ, ο ΟΠΑΠ, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τα νερά!

Όνειρα θερινής νυκτός

Για όλα τʼ άλλα και γενικά για τον κατάλογο-πωλητήριο που έβγαλε στον αέρα η κυβέρνηση, το σχόλιο κορυφαίου στελέχους διεθνούς φήμης επενδυτικού οίκου ήταν ότι πρόκειται για όνειρο θερινής νυκτός ότι θα βρεθούν αγοραστές…


Σχολιάστε εδώ