Ξεπουλάνε την πατρίδα μας και διαλύουν τη ζωή μας…

Μέχρι τα γεγονότα της 28ης και της 29ης Ιουνίου πίστευα πως υπήρχε ελπίδα. Οι Αγανακτισμένοι των πλατειών είχαν φωνή δυνατή, πολιτισμένη, πηγαία και η φωνή τους έμοιαζε να έχει τη δύναμη να επηρεάσει. Όταν είδα όμως τους ένοπλους αστυνόμους να επιτίθενται σε άοπλους πολίτες με τρόπο δολοφονικό, όλα άλλαξαν μέσα μου και προφανώς έξω μου…

Η δημοκρατία καταλύθηκε μπροστά στα μάτια όλων με τον πιο εξόφθαλμο τρόπο.

Και δεν αντέχω άλλο τους δημόσιους διαλόγους που βρίσκουν κίνδυνο δημοκρατικής εκτροπής στις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας εναντίον βουλευτών. Η δημόσια ζωή συνεχίζει λες και το κλομπ δεν χτύπησε ποτέ το κεφάλι του διαδηλωτή.

Αν η άμεση δημοκρατία της Πλατείας Συντάγματος δεν μπορεί να εφαρμοστεί γιατί στην αρχαία Αθήνα οι πολίτες ήταν αριθμητικά λίγοι, η κοινοβουλευτική δημοκρατία των πολλών δεν έχει εφεδρείες αντίστασης;

Καμία πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν έδωσε δικαιοδοσία σε αυτούς τους 155 ανθρώπους να πράξουν όσα έπραξαν και πράττουν.

Οι νομικά γνωρίζοντες μιλούν για δεκάδες περιπτώσεις συνταγματικής εκτροπής.

Ξεπουλάνε την πατρίδα μας και διαλύουν τη ζωή μας. Δεν είμαστε ανόητοι! Έχουμε μάτια, αυτιά, μυαλό και ψυχή. Η ζωή είναι μία, είναι δική μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αποφασίσει για μας.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. (Γράψτε το και κρεμάστε το έξω από το μπαλκόνι σας. Φανταστείτε την εικόνα με το μήνυμα γραμμένο παντού. Δεν θα αναγκαστούν;)


Σχολιάστε εδώ