Θέλει να… ξαναμπεί στο κάδρο

Ανέπτυξε ένα σενάριο επιστροφής του Κ. Καραμανλή προκειμένου, όπως υποστήριξε, να ηγηθεί μιας πρωτοβουλίας για ανασύνταξη της Κεντροδεξιάς, που σήμερα είναι διασκορπισμένη.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την οργή του τέως πρωθυπουργού, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι για εκείνον ο κύκλος αυτός έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα και ότι δεν έχει φιλοδοξίες για οποιοδήποτε αξίωμα. Παράλληλα, έχει ζητήσει από όλα τα στελέχη της ΝΔ να μην τον εμπλέκουν στα εσωκομματικά ζητήματα και ο ίδιος δεν πρόκειται να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στη σημερινή ηγεσία του κόμματος.

Επισήμως η Λ. Συγγρού απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τα λεγόμενα του κ. Βουλγαράκη, βουλευτές της ΝΔ, ωστόσο, σημείωναν ότι ο τέως υπουργός προσπαθεί να επιστρέψει στην επικαιρότητα με λάθος τρόπο. Άλλωστε, με τα σημερινά δεδομένα, μόνη ελπίδα του είναι να προσχωρήσει είτε στον ΛΑΟΣ είτε στο κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη. Πλην όμως η μεν Δημοκρατική Συμμαχία έχει μηδαμινές πιθανότητες να μπει στη Βουλή, ενώ ο Γ. Καρατζαφέρης πολύ δύσκολα θα τον πάρει στο κόμμα του, καθώς τον «βαρύνουν» σκάνδαλα και άλλες σκοτεινές υποθέσεις.


Σχολιάστε εδώ