Έξαλλος ο Μαρινάκης, έξαλλος και ο Βαλβέρδε

Ο ισπανός τεχνικός θέλει να αφήσει το στίγμα του στο Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή στοχεύει στην επιστροφή του στην Ισπανία για κάποια από τις μεγάλες ομάδες.

Τόσο ο Βαλβέρδε, όμως, όσο και ο Μαρινάκης εμφανίζονται έξαλλοι, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Τον εκνευρισμό του προπονητή προκαλεί η ομίχλη στο θέμα των παικτών που βρίσκονται έξω από τα πλάνα του. Παρά το γεγονός ότι παρέδωσε τη λίστα του, ουσιαστικά αμέσως μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος, όλοι οι ανεπιθύμητοι παραμένουν στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» και βασανίζουν τον Βαλβέρδε.

Η ιστορία με τους ανεπιθύμητους, πάντως, θα έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις για την ομάδα του Πειραιά. Οι περισσότεροι παίκτες δύσκολα θα βρουν αλλού τα χρήματα που παίρνουν στον Ολυμπιακό. Κατά συνέπεια, θα υποχρεωθεί ο Μαρινάκης να βάλει το χέρι στην τσέπη, είτε για τις αποζημιώσεις όσων λύσουν οριστικά τα συμβόλαιά τους είτε για να καλύψει μέρος των ετήσιων αποδοχών εκείνων που θα δοθούν δανεικοί.

Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που προκαλεί εκνευρισμό στον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Τα νεύρα έχουν προκληθεί τις τελευταίες μέρες από την επανεμφάνιση σεναρίων για επικείμενη μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη. Ο Μαρινάκης θεωρεί ότι όλες οι διαρροές που αφορούν στον διεθνή μεσοαμυντικό έχουν στόχο την επέκταση του συμβολαίου του με καλύτερους όρους, δηλαδή με σημαντική αύξηση αποδοχών.

Ταβάνι ο Αβραάμ

Στον Πειραιά, πάντως, θεωρούν εξαιρετικά δύσκολο να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τοροσίδη, με ικανοποίηση των απαιτήσεων τις οποίες εξέφρασε ο παίκτης στην πρώτη συνάντησή του με το αφεντικό της ΠΑΕ. Ο σχεδιασμός της διοίκησης προβλέπει ως ταβάνι στα συμβόλαια των Ελλήνων τα χρήματα που δόθηκαν στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο τελευταίος, άλλωστε, θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Εκτός από το θέμα του Τοροσίδη, ο Μαρινάκης έχει εκνευριστεί και από την αδράνεια του Μαθία. Είναι ενδεικτικό ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής απουσίαζε από το δείπνο προέδρου και προπονητή για τη νέα περίοδο. Παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να διαψευστούν τα σενάρια τα οποία θέλουν τον Μαθία να πλησιάζει την πόρτα εξόδου, η αλήθεια είναι ότι στην πλατεία Αλεξάνδρας έχουν πολλά παράπονα από τα ποσοστά επιτυχίας του στις μεταγραφές, αλλά και στις πωλήσεις, καθώς είναι μηδενικά.


Σχολιάστε εδώ