Υβριστής του Μίκη ο Δένδιας!

Γεγονός που συνιστά το λιγότερο ασέβεια και μέγιστη προσβολή για τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη που έχει προσφέρει τα μέγιστα στη χώρα και μάλιστα σε πολύ δύσκολες στιγμές και βασανίστηκε στο κολαστήριο του ΕΑΤ-ΕΣΑ. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κέρκυρας, ο κ. Δένδιας, αφού χαρακτήρισε «γελοιότητες» τις αποδοκιμασίες βουλευτών από τους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα, πρόσθεσε:

«Και η υψίστη γελοιότητα όλης αυτής της ιστορίας ήταν η εμφάνιση του κ. Μίκη Θεοδωράκη. Ο κ. Θεοδωράκης είναι εθνικός μουσικοσυνθέτης, αλλά είναι καλό να παραμείνει σ’ αυτό. Ο κ. Θεοδωράκης νομίζω ότι η πάσχει από άνοια πλέον ή δεν αντιλαμβάνεται τι κάνει».

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν τα επικριτικά σχόλια βουλευτών από όλα τα κόμματα, ακόμη και από τον χώρο της ΝΔ, ενώ εγείρουν σοβαρό θέμα για την ηγεσία, καθώς με τη συμπεριφορά του και τις ύβρεις που εξαπέλυσε, ο κ. Δένδιας εκθέτει τον ίδιο τον Αντ. Σαμαρά. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στη Λ. Συγγρού επικρατεί δυσφορία, ενώ στελέχη της ΝΔ έλεγαν μεταξύ άλλων ότι «τόσον καιρό ο κ. Δένδιας κρύβεται και εμφανίσθηκε τώρα για να βρίσει τον Μίκη».


Σχολιάστε εδώ