Κλείνουν οι πόρτες στον ΠΑΟ λόγω των υψηλών συμβολαίων

Η προσπάθεια του Δημήτρη Γόντικα να βρει χρήματα για τον Παναθηναϊκό, και παράλληλα να απαλλάξει την ΠΑΕ από ορισμένα δυσβάσταχτα συμβόλαια, σκοντάφτει στις υψηλές απολαβές των παικτών που έχουν βγει στη βιτρίνα. Είτε επειδή ο Σισέ και ο Λέτο γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να βρουν αλλού τα ίδια συμβόλαια είτε διότι οι ομάδες που ενδιαφέρονται να τους αποκτήσουν, όταν μαθαίνουν τις απαιτήσεις των «πρασίνων» παίρνουν τις αποστάσεις τους. Το πρόβλημα, δηλαδή, είναι διπλό για τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού». Ούτε οι παίκτες είναι ζεστοί για την αποχώρησή τους όσο δεν βρίσκουν συμβόλαια καλύτερα απ’ αυτά που έχουν με τον Παναθηναϊκό ή, στη χειρότερη των περιπτώσεων, με τις ίδιες αποδοχές. Αλλά ούτε οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπαίνουν στην ουσία των διαπραγματεύσεων.
Ο κίνδυνος να ξεμείνουν στην Παιανία και ο Γάλλος και ο Αργεντινός είναι ορατός. Έτσι, όμως, κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα όλος ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου, καθώς ο Γόντικας έχει υπολογίσει τα έσοδα από τις πωλήσεις για να τρέξει τις μεταγραφές, οι οποίες θα βοηθήσουν στην ενίσχυση και κυρίως στην ανανέωση του ρόστερ. Οι «πράσινοι» διαθέτουν πολλούς παίκτες μεγάλης ηλικίας και στη συνάντηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα έγινε σαφές ότι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας χρειάζεται φρεσκάρισμα.

Κάτι ετοιμάζει ο Τζίγγερ

Τη λύση, βέβαια, μπορούν να δώσουν οι μέτοχοι. Αλλά μέχρι σήμερα μόνο ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει καλύψει το ποσοστό του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο εφοπλιστής, βέβαια, φέρεται διατεθειμένος να αυξήσει το χαρτοφυλάκιό του στον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, τα χρήματα που λείπουν είναι πολλά. Ασφαλώς και θα συνδράμουν Γιάννης Βαρδινογιάννης και Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά οι δύο βασικοί μέτοχοι του «τριφυλλιού» δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους για τα χρήματα που σκοπεύουν να βάλουν. Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι κάτι ετοιμάζει ο Τζίγγερ.


Σχολιάστε εδώ