Διαλλακτικός ο Ζαγοράκης για Βιεϊρίνια στην Ελλάδα

Η πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια σε ελληνική ομάδα έχει αποκλειστεί από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αλλά για πρώτη φορά ο Θοδωρής Ζαγοράκης δείχνει διαλλακτικός μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο. Αρκεί, βέβαια, να ικανοποιηθεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» από τα οικονομικά και τα έμψυχα ανταλλάγματα. Με δεδομένο ότι και τις δύο προοπτικές τις πληροί μόνο ο Ολυμπιακός, η μετακίνηση μπορεί να πραγματοποιηθεί παρά την πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την επισήμανση ότι όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να καταβάλει τη ρήτρα και να αποκτήσει τον Πορτογάλο.
Ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει και το θέμα του Ζήση Βρύζα. Ο στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος δέχθηκε πρόταση από τον Δημήτρη Γόντικα να αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Αλλά όσοι τον ξέρουν, θεωρούν ότι στο μυαλό του Βρύζα βρίσκεται μόνο ο ΠΑΟΚ και, μάλιστα, συχνά-πυκνά δίνει συμβουλές σε συνεργάτες του Ζαγοράκη, αλλά και στον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ, καθώς αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα.
Στον Βρύζα, μάλιστα, ποντάρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βιεϊρίνια στην Ουντινέζε και έτσι να αποτραπεί η πώληση του Πορτογάλου σε ελληνική ομάδα.


Σχολιάστε εδώ