Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Παπουτσή

Κύριε υπουργέ,

Είμαι κάτοικος της Αθήνας και μένω στην περιοχή των Πατησίων. Στην ίδια περιοχή που μένατε κι εσείς παλαιότερα.

Έχουμε αποφοιτήσει και οι δύο από το 8ο Γυμνάσιο Αρρένων Αθήνας.

Γνωρίζετε, λοιπόν, κύριε υπουργέ, πολύ καλά αυτήν την περιοχή της πρωτεύουσας. Μια από τις ωραίες συνοικίες της Αθήνας (με καλές συγκοινωνίες, εμπορικά καταστήματα, σχολεία, κινηματογράφους, θέατρα, κέντρα διασκέδασης, πράσινες πλατείες κ.ά.).

Θα θυμάστε, κύριε υπουργέ, ότι κυκλοφορούσαμε όλοι άνετα όλο το 24ωρο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Σας θυμίζω αυτά, κύριε υπουργέ, και σας παρακαλώ να περάσετε μια βόλτα για να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, που κι εσείς έχετε ζήσει, από μεγάλη μερίδα μεταναστών (λαθρεμπόριο ναρκωτικών, πορνεία, κλοπές, απειλές και δολοφονίες, όπως τελευταία του 44χρονου που έπεσε νεκρός από αδίστακτους δολοφόνους).

Φοβόμαστε, κύριε υπουργέ, ειδικά μετά τη δύση του ήλιου, να κυκλοφορήσουμε! Πού; Ναι, κύριε υπουργέ, στη δημοκρατική χώρα μας! Ζούμε σε ελεύθερη χώρα ή σε υπό ξένη κατοχή;

Οι «Γερμανοί ξανάρχονται» με άλλη μορφή; Τι συμβαίνει; Πού πάει η χώρα; Πού αποσκοπούν και οι εσωτερικές ταραχές (Εξάρχεια κ.ά.); Πέστε την αλήθεια στον λαό.

Σας ρωτάω, κύριε υπουργέ, ποιος θα μας προστατεύσει από τους εισβολείς, η Πολιτεία, ή εμείς οι πολίτες τους εαυτούς μας;

Η λάβα βγαίνει από το ηφαίστειο έπειτα από ξαφνική έκρηξη!

Πιστεύουμε ότι η απομάκρυνσή τους δεν θα είναι μόνο από το κέντρο της Αθήνας, αλλά και από άλλες περιοχές, όπως και η δική μας. Παραμένω στην περιοχή όπως και οι άλλοι κάτοικοι γιατί ούτε πρόθεση έχουμε να φύγουμε αλλά ούτε και τη δυνατότητα. Δεν είμαστε ρατσιστές κ.λπ., όπως μερικοί μπορεί να ισχυριστούν, αλλά φιλήσυχοι πολίτες και ήσυχα θέλουμε να ζούμε. Αν μας αφήσουν!

Αυτά τα λίγα αγανακτισμένα λόγια για την κατάσταση στα Πατήσια, κύριε υπουργέ, και περιμένω, όπως όλοι της περιοχής, από εσάς τις αποτελεσματικές ενέργειές σας.

Με ευχαριστίες
Ένας Πατησιώτης


Σχολιάστε εδώ