Το MAD TV στην Κύπρο από τις Ειδικές Εκδόσεις

Στόχος της συμφωνίας είναι η εκπομπή του MAD στην επίγεια ψηφιακή πλατφόρμα, καθώς και η προσφορά του και μέσω των καλωδιακών μπουκέτων, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμο από όλα τα νοικοκυριά του νησιού. Η συμφωνία συνήφθη με τη θυγατρική εταιρεία του ομίλου MusicBox Entertainment LTD.
Στην Κύπρο θα εκπέμπει το MAD το πρόγραμμά του προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κυπριακού κοινού.
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του
Ομίλου MAD κ. Ανδρέας Κουρής με την ευκαιρία της επέκτασης του καναλιού στην Κύπρο δήλωσε: «Το ενδιαφέρον του MAD για την Κύπρο ήταν πάντοτε μεγάλο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έπειτα από αναζητήσεις πολλών ετών προχωρούμε σε μια μεγάλη συνεργασία με τις Ειδικές Εκδόσεις, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα 100% κυπριακό MAD TV. Από την πρώτη επαφή έγινε αμέσως κατανοητό ότι η ομάδα των Ειδικών Εκδόσεων ήταν στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος με αυτήν του MAD, και μαζί θα είχαμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε αυτό που πάντα θέλαμε – το καλύτερο κυπριακό νεανικό κανάλι!»
Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ειδικών Εκδόσεων, κ. Δημήτρης Λοττίδης, αναφερόμενος στην προοπτική του MAD στην Κύπρο, τόνισε: «Η λειτουργία του MAD στην Κύπρο και η διαχείρισή του από τον Όμιλο Ειδικών Εκδόσεων είναι μια στρατηγική κίνηση με πολύ μεγάλες προοπτικές. Brands όπως το MAD, με τις αξίες που φέρνει μαζί του, δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα στον χώρο μας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Το MAD είναι ήδη πολύ γνωστό στο κυπριακό κοινό και στόχος μας είναι να γίνει ο πλέον αγαπημένος τηλεοπτικός σταθμός, συνδυάζοντας τη μουσική με το σύγχρονο lifestyle. Ανυπομονούμε για το λανσάρισμά του».


Σχολιάστε εδώ