Και κόντρα Παμπούκη – Δρούτσα

Και έρχεται η κόντρα αυτή να προστεθεί στην επίσης μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ του Χ. Παμπούκη και του Γ. Ραγκούση.

Φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά, καθόλου καλά, στο επιτελείο των στενών και έμπιστων συνεργατών του Γιώργου, αφού άπαντες οι προαναφερθέντες ανήκουν στο κλειστό κλαμπ εκείνων με τους οποίους ο πρωθυπουργός συνδιαλέγεται, συνεργάζεται.

Πάντως η ανηλεής κόντρα Παμπούκη – Ραγκούση έχει και άλλες παρενέργειες.

Για παράδειγμα, το δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» που ήταν αρκούντως επικριτικό και αποκαλυπτικό για τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, από ορισμένους εντός της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του χώρου και τις παθογένειές του, αποδίδεται στα… ενδότερα του Μαξίμου!

Επίσης η μη υπουργοποίηση ακόμα του Δημ. Δρούτσα, όπως του έχει υποσχεθεί ο Γιώργος, αποδίδεται στις ίντριγκες άλλων συνεργατών του πρωθυπουργού, οι οποίοι δεν θα ήσαν… ευτυχείς με μια τέτοια εξέλιξη. Και μεταξύ αυτών αναφέρονται και ο Χάρης και ο Θόδωρος (Πάγκαλος)…

Και είναι γεγονός ότι αυτή η καθυστέρηση υπουργοποίησής του έχει τα μάλα πειράξει και εκνευρίσει τον «αέρινο» αναπληρωτή, όπως τον αποκαλούν οι εν τη… κυβερνήσει σύντροφοί του. Και βιώνει ένα διαρκές άγχος, το οποίο ίσως και να επηρεάζει και τις –υπουργικές– επιδόσεις του.

Αφήστε που δεν είναι και καθόλου σίγουρος ότι αν και εφόσον γίνει υπουργός δεν θα τοποθετηθεί δίπλα του, σε θέση υφυπουργού, κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχει επίσης τις διαφορές του. Ας πούμε, η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά…


Σχολιάστε εδώ