Ο ψευδομουφτής συναντήθηκε και με παράγοντες του «ψευδοκράτους»!

ΕΝΩ οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι προωθείται «μοντέλο Κυπριακού» στη Θράκη, ο ψευδομουφτής και άλλοι ακραίοι παράγοντες της μουσουλμανικής μειονότητας συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη με αντιπροσωπεία εθνικιστών από το «ψευδοκράτος» του «Αττίλα», στην Ένωση για τα Δικαιώματα των Τούρκων της Δ. Θράκης. Και σύμφωνα με πληροφορίες:
1. Οι δύο αντιπροσωπείες αποφάσισαν να συντονίσουν «κοινό αγώνα» προς την κατεύθυνση της ανάδειξης των διεκδικήσεων της μειονότητας στη Θράκη και
2. Έκαναν λόγο για καθίδρυση «μη κυβερνητικού φορέα» στην Τουρκία, που θα ενισχύεται άμεσα με κονδύλια από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να προωθηθούν διαφωτιστικά προγράμματα διεθνώς προς την ίδια κατεύθυνση.
Ο ψευδομουφτής και άλλοι (μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της λεγόμενης Συμβουλευτικής Επιτροπής για Μειονοτικά Ζητήματα) προσκλήθηκαν από τον ίδιο τον τούρκο πρωθυπουργό στην Άγκυρα, όπου είχαν σειρά επαφών.
Είναι εξάλλου αρκούντως ενδεικτικό των τουρκικών προθέσεων το γεγονός ότι ομάδες φανατικών, που στηρίζονται και υποκινούνται από το βαθύ κράτος, βομβαρδίζουν διαδικτυακές σελίδες με προπαγανδιστικό υλικό, που έχει άξονα την «Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης»!


Σχολιάστε εδώ