Δεν θα άφηνα ποτέ την κόρη μου να δουλέψει στη νύχτα

«Ποτέ δεν ήμουν πορτιέρισσα», τονίζει με επιστολή της στο «Πρώτο Θέμα», που είχε το σχετικό ρεπορτάζ, η κόρη του Αττικάρχη, κυρία Αντιγόνη Ραχωβίτσα.

Απαντώντας σε παραπολιτικό με αφορμή το δισέλιδο ρεπορτάζ του «ΠΘ» την περασμένη Κυριακή στη σελίδα «Κυριακή με τον πρωινό καφέ» ο κ. Γιάννης Ραχωβίτσας, τονίζει, σχολιάζοντας και την αναφορά μας ότι είναι «κυνηγός των ναρκωτικών και των κακών»:

«Για να είμαι ειλικρινής, επειδή έχω αυτό το “πέρασμα” στην Αστυνομία, όπου υπηρετώ πάνω από 36 χρόνια, με κατασχέσεις κάποιων τόνων κοκαΐνης (που συνεπάγονται ζημιές σε κυκλώματα κακοποιών, δισ. σε ευρώ, αλλά και δεκάδες ισοβίτες) και με ανοιχτούς λογαριασμούς με πολλούς από τους γνωστούς κακοποιούς, ακόμα και να μην είχε να φάει η κόρη μου και μόνο για λόγους ασφαλείας της, δεν θα την άφηνα να δουλέψει όχι “πόρτα”, αλλά και στην καλύτερη δουλειά της νύχτας. Διευκρινίζω ότι κατά την άποψή μου δεν υπάρχουν καλές και κακές δουλειές. Επίσης ότι η κόρη μου δουλεύει στην Τράπεζα Πειραιώς και ουδέποτε εργάστηκε σε κανένα μαγαζί (ημέρα ή νύχτα).

Αισθάνθηκα την ανάγκη, αν και δεν το συνηθίζω, να σας γράψω αυτήν την επιστολή, για να γνωρίζετε ότι εγώ θα είμαι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ μέχρι την τελευταία στιγμή που θα υπηρετώ στην ΕΛ.ΑΣ. και για να διαβεβαιώσετε τον συντάκτη του εν λόγω άρθρου σας ότι εγώ… έχω τον Θεό μου».

Επισημαίνουμε την άμεση αντίδραση του κ. Ραχωβίτσα, που δείχνει ευαισθησίες, και μακάρι, θα το ξαναπούμε, να είχαν την ίδια ευαισθησία όλοι οι κρατικοί λειτουργοί!


Σχολιάστε εδώ