Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…

Από εχθρούς και… φίλους, που τους έχουμε ζήσει και πολλές φορές αποδείχθηκαν χειρότεροι από εχθρούς… Μας έβγαλαν τα μάτια… Και συνεχίζουν και σήμερα στην ίδια ρότα.

Ο λαός σήμερα επιλέγει. Ποιον θέλει να τον κυβερνήσει. Και ποιον πιστεύει ότι θα τον εκπροσωπήσει καλύτερα στη Βουλή. Και θα αγωνιστεί για τα προβλήματα του νομού του. Και όχι ποιος θα του κάνει ρουσφέτι, ποιος θα του σβήνει την κλήση, ποιος θα τον… προστατεύει από την Εφορία και την Πολεοδομία, για το αυθαίρετο που έκτισε, για τις αποδείξεις που δεν κόβει. Επιλέγει ποιος θα του εξασφαλίσει καλύτερη παιδεία, με γνώσεις, πτυχία με αντίκρισμα, καλύτερα νοσοκομεία, δημόσια διοίκηση που θα τον σέβεται και δεν θα τον βασανίζει, τιμές που δεν θα είναι ληστρικές και ποιότητα ζωής και τροφίμων, που δεν θα τον δηλητηριάζουν.

Όλη η ευθύνη λοιπόν δική του για το τι θα έχουμε αύριο. Και δεν θα μπορεί να φωνάζει και να βρίζει. Γιατί αυτός τους ψήφισε… Ούτε ακόμη θα μπορεί να επικαλεστεί ότι έκανε λάθος ή προδόθηκε, ή παρασύρθηκε γιατί εμπιστεύτηκε αυτά που του έλεγαν. Γιατί μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…


Σχολιάστε εδώ