Κόντρα ΠΑΣΚ – Αυτ. Παρέμβασης για τις εξαγγελίες του Γ. Παπανδρέου

«Κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση χωρίς να πληρώσουν οι ασθενέστεροι. Η ασφάλεια στην εργασία, η ενίσχυση του εισοδήματος, η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, η βιώσιμη ανάπτυξη φαίνεται ότι είναι οι στόχοι του προγράμματος του. Οι στόχοι αυτοί είναι και στις διεκδικήσεις του συνδικαλιστικού κινήματος, αρκεί τα λόγια να γίνουν πράξη».
Ακαριαία ήταν η αντίδραση του κ. Βρεττάκου, που δήλωσε ότι ο σχολιασμός του κ. Παπαντωνίου «δεν αποτελεί απόφαση της οργάνωσης και έχει στόχο τον αποπροσανατολισμό των εργαζομένων και της ελληνικής κοινωνίας για τη δημιουργία εντυπώσεων…».
«Μίλησα και με τις δύο ιδιότητές μου», απαντά ο κ. Παπαντωνίου, υπενθυμίζοντας ότι όλοι οι συνδικαλιστές έτσι εμφανίζονται όταν μιλούν δημοσίως. Τι τον πείραξε πιο πολύ;»
Η αιχμή του κ. Βρεττάκου, ο οποίος στη δήλωσή του σημειώνει: «Φαίνεται ότι κάποιοι, με βάση και μόνο τα δημοσκοπικά αποτελέσματα των εκλογών, βιάστηκαν και βιάζονται στα πλαίσια του κομματικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού για την εναλλαγή ρόλων».
Ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει τη συνέχεια που θα έχει η κόντρα μεταξύ των δύο συνδικαλιστικών στελεχών, που μέχρι στιγμής φαινόταν ότι παρά τις ιδεολογικές τους διαφορές μπορούσαν κάλλιστα να συνεννοηθούν…


Σχολιάστε εδώ