Παρέμβαση για τον Κουτσιανικούλη

Την πλήρη εμπιστοσύνη του στον Φερνάντο Σάντος εξέφρασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης τόσο στη συνέντευξη Τύπου με τους δημοσιογράφους, όσο και στην επικοινωνία του με τους φίλους του ΠΑΟΚ. Αλλά η στάση του απέναντι στον πορτογάλο τεχνικό δεν σημαίνει ότι συνεχίζει να του φέρεται όπως πέρσι. Η παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία απέδειξε ότι ο Ζαγοράκης θέλει να παίξει πιο ενεργό ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι. Φυσικά και δεν υποκαθιστά τον Ζήση Βρύζα ούτε επιδιώκει να τον καπελώσει. Απλώς κατάλαβε ότι μερικές φορές χρειάζεται να παρεμβαίνει και ο ίδιος για να μη χαθεί ο έλεγχος, όπως συνέβη πέρσι.
Οι κακές γλώσσες, όμως, διαδίδουν στη Θεσσαλονίκη ότι ο Ζαγοράκης μπήκε και άλλη φορά σε ξένα χωράφια. Συγκεκριμένα οι διαρροές αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» είπε ορθά κοφτά στον Φερνάντο Σάντος ότι πρέπει να βάλει τον Κουτσιανικούλη στην ομάδα. Όπως τόνισε και στη συνέντευξη, ο Ζαγοράκης θεωρεί τον Λαρισαίο έναν από τους κορυφαίους έλληνες παίκτες και εκτιμά ότι μπορεί να πουληθεί με εξαιρετικά χρήματα σε ομάδα του εξωτερικού. Αρκεί, βέβαια, να παίζει. Κι αυτό φέρεται ότι το ζήτησε από τον Σάντος.
Εκμεταλλεύθηκε και την κόντρα του προπονητή με τον Κονσεϊσάο και έτσι μπόρεσε και πέρασε την επιθυμία του. Προς όφελος του ΠΑΟΚ, όπως φάνηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό.


Σχολιάστε εδώ