ζιζάνιο

===Πολύ βαρύ έχει γίνει, μετά και τα περί… πεύκων που έφταιγαν για την κόλαση, το κλίμα για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Φωτιά είναι όλοι στη ΝΔ, όπου ζητούν την αλλαγή του. Φθάνουν μέχρι και να λένε, επιτέλους, να μπει τέρμα στη φαρσοκωμωδία… Δεν πείθει πλέον κανέναν ο Αντώναρος… === Τρίβουν τα χέρια τους οι Ευβοείς… Λεφτά με ουρά δίνει για έργα ο συντοπίτης τους υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος. ===Τι αγάπες είναι αυτές του Καρατζαφέρη με τον Σημίτη; Δεν είναι κεφάλαιο για πέταμα, είπε σε συνέντευξή του. Προφανώς σκέπτεται να τον προτείνει, αν υπάρξει εμπλοκή με τον Παπούλια, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε αναγνώριση των επιτυχιών του στα Ύμια, με τη Συμφωνία της Μαδρίτης όπου αναγνώρισε ότι η Τουρκία έχει ζωτικό χώρο στο Αιγαίο, στο Ελσίνκι όπου αναγνώρισε ότι υπάρχουν συνοριακές διαφορές και συναφή θέματα προς ρύθμιση με την Τουρκία. Σε λίγο σε βλέπω να χαρακτηρίζεις κεφάλαιο και την Ντόρα… ===Ρουλεμάν το ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων των καναλιών την Παρασκευή για έκτακτες κρίσεις στην Πυροσβεστική. Μόνο που θα περιμένουν κάποιους μήνες… === Δίπλα δίπλα βρέθηκαν η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με τον Βενιζέλο στη Σκιάθο. Η υπουργός με το κότερο ενός μεγαλοεπιχειρηματία ονόματι Λεμπέσης και ο Βαγγέλης με το κότερο του πεθερού του. Άντε μετά να πεις ότι δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης… ===Όταν μιλούσε για τον «Στρατηγό Άνεμο» όλοι τον λοιδορούσαν… Οι πυρκαγιές δικαίωσαν τον Βύρωνα… Ο «Στρατηγός Άνεμος» τις κατηύθυνε… ===Μαύρος μαύρος επέστρεψε από τις θάλασσες ο Άρης! Κάνει τη διαφορά απ’ όλους… ===Στη σύνταξη έστειλε τον Κύρκο ο Λαφαζάνης. «Δεν μπορεί να παίζει ενεργό ρόλο στην πολιτική μας ζωή», είπε… Αλληλεγγύη των γενεών… Και της Αριστεράς… ===Γιατί είπε όλα αυτά περί χρημάτων που πήρε και η Αριστερά από τη Ζήμενς τώρα ο Κοροβέσης; βάζουν το ερώτημα συνασπιστές βουλευτές. Και η απάντησή τους είναι, για να πλήξει τον ΣΥΝ. Και να παίξει τα παιχνίδια του Αλαβάνου.

***

===Όπως στρώνει κανείς κοιμάται, κύριε Καραμανλή… Και απ’ ό,τι συνεχώς διαπιστώνουν οι πάντες, ακόμη και οι φανατικοί δικοί σου, το κρεβάτι παραμένει άστρωτο. Ώρα να μπει ο… ξενοδόχος, να βάλει τάξη στο δωμάτιο… ===Πολύ βαρύ έχει γίνει, μετά και τα περί… πεύκων που έφταιγαν για την κόλαση, το κλίμα για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Φωτιά είναι όλοι στη ΝΔ, όπου ζητούν την αλλαγή του. Φθάνουν μέχρι και να λένε, επιτέλους, να μπει τέρμα στη φαρσοκωμωδία… Δεν πείθει πλέον κανέναν ο Αντώναρος… === Τρίβουν τα χέρια τους οι Ευβοείς… Λεφτά με ουρά δίνει για έργα ο συντοπίτης τους υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος. ===Τι αγάπες είναι αυτές του Καρατζαφέρη με τον Σημίτη; Δεν είναι κεφάλαιο για πέταμα, είπε σε συνέντευξή του. Προφανώς σκέπτεται να τον προτείνει, αν υπάρξει εμπλοκή με τον Παπούλια, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε αναγνώριση των επιτυχιών του στα Ύμια, με τη Συμφωνία της Μαδρίτης όπου αναγνώρισε ότι η Τουρκία έχει ζωτικό χώρο στο Αιγαίο, στο Ελσίνκι όπου αναγνώρισε ότι υπάρχουν συνοριακές διαφορές και συναφή θέματα προς ρύθμιση με την Τουρκία. Σε λίγο σε βλέπω να χαρακτηρίζεις κεφάλαιο και την Ντόρα… ===Ρουλεμάν το ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων των καναλιών την Παρασκευή για έκτακτες κρίσεις στην Πυροσβεστική. Μόνο που θα περιμένουν κάποιους μήνες… === Δίπλα δίπλα βρέθηκαν η Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με τον Βενιζέλο στη Σκιάθο. Η υπουργός με το κότερο ενός μεγαλοεπιχειρηματία ονόματι Λεμπέσης και ο Βαγγέλης με το κότερο του πεθερού του. Άντε μετά να πεις ότι δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης… ===Όταν μιλούσε για τον «Στρατηγό Άνεμο» όλοι τον λοιδορούσαν… Οι πυρκαγιές δικαίωσαν τον Βύρωνα… Ο «Στρατηγός Άνεμος» τις κατηύθυνε… ===Μαύρος μαύρος επέστρεψε από τις θάλασσες ο Άρης! Κάνει τη διαφορά απ’ όλους… ===Στη σύνταξη έστειλε τον Κύρκο ο Λαφαζάνης. «Δεν μπορεί να παίζει ενεργό ρόλο στην πολιτική μας ζωή», είπε… Αλληλεγγύη των γενεών… Και της Αριστεράς… ===Γιατί είπε όλα αυτά περί χρημάτων που πήρε και η Αριστερά από τη Ζήμενς τώρα ο Κοροβέσης; βάζουν το ερώτημα συνασπιστές βουλευτές. Και η απάντησή τους είναι, για να πλήξει τον ΣΥΝ. Και να παίξει τα παιχνίδια του Αλαβάνου.

***

Πληρωμένη απάντηση…

Γιατί ο κόσμος βρίζει τους συνεταιριστές; Ακόμη και οι αγρότες. Τι κακό έχετε κάνει στην κοινωνία και τα έχει μαζί σας; ρώτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ, στη συνάντηση που είχε μαζί τους την Τετάρτη, αιφνιδιάζοντάς τους. Για τον ίδιο λόγο που βρίζουν εσάς τους πολιτικούς, ήταν η απάντηση που έδωσε «γαλάζιος» αγροτοπατέρας… Και κάπου πάγωσε η ατμόσφαιρα…

***

Το λένε σαν ανέκδοτο. Το σκέπτεστε όμως να το κάνoυν; Βουλευτές της ΝΔ έλεγαν ότι μια και φέτος ο Καραμανλής δεν έκανε τα συνήθη δείπνα με τους βουλευτές των θερινών τμημάτων, να οργανώσουν αυτοί μια σύναξη στον Μπαϊρακτάρη…
***

ΚΟΥΙΖ
Ποιος πρόεδρος κρατικού
οργανισμού σε επίσκεψή του στην Πολωνία ζήτησε να του
έχουν για τις μετακινήσεις του μόνο Μερσέντες 500 (!) και το βαν για την… ακολουθία του να είναι Μερσέντες! (Μέτοχος της Μερσέντες λέτε να ‘ναι;)


Σχολιάστε εδώ