Τα ʼμαθες τα νέα πατέρα;

4Έμαθα, Γιώργο, ότι στη Λίμνη Πλαστήρα θα συναντηθούν σήμερα οι στρατηγοί σου, για να συσκεφθούν για την… εισβολή στη ΔΕΘ. Γιατί τέτοια μυστικότητα;
4Πετάχτηκες, μου είπαν, την περασμένη Παρασκευή στην Πάτρα για κάποια μεταβίβαση ακινήτου και στον γυρισμό έδωσες στην Πούντα (που είναι μετά το Διακοπτό) και μια βουτιά… Την Παρασκευή ήταν ή το Σάββατο; Ρωτάω γιατί η «Σημερινή» της Πάτρας έγραψε τα εξής:
«Στην περιοχή του Διακοπτού, στην παραλία της Πούντας, εθεάθη προχθές να κάνει το μπάνιο του ο Γ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του Κινήματος, το Σάββατο και το πρωί της Κυριακής βρισκόταν κοντά στις περιοχές της Αν. Αττικής, που είχαν παραδοθεί στις φλόγες, το μεσημέρι μετέβη έως το Διακοπτό, όπου είχε και συνάντηση με πρόσωπα του περιβάλλοντός του, και στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα».
Για ξεκαθαρίστε το, γιατί καταλαβαίνεις τι θα πει ο κόσμος… Εσύ έκανες μπάνιο και άλλοι καίγονταν…
4Έτσι, για να σε… τσαντίσω πατέρα, μια και όλο μου γκρινιάζεις, δες τι έγραψε την περασμένη Κυριακή στην «Καθημερινή» ο Πάσχος Μανδραβέλης στο άρθρο του:
«Γεγονός είναι ότι το ΠΑΣΟΚ του 2009 είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το κόμμα που παρέλαβε ο κ. Παπανδρέου (παρά το γεγονός ότι είναι στην αντιπολίτευση και τα μεγάλα κόμματα παθαίνουν νευρική κρίση στην αντιπολίτευση). Ανέδειξε νέα πρόσωπα, αρθρώνει προτάσεις, εμφανίζει διαφορετικό πολιτικό λόγο. Απέχει, βέβαια, από το να γίνει το τέλειο ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, αλλά απέχει λιγότερο απ’ ό,τι απέχει η ελληνική κοινωνία από τις ευρωπαϊκές».
Τέτοιο ύμνο ποτέ δεν έγραψε η «Κ» για σένα, ακόμα και τις ημέρες της παντοδυναμίας σου. Ζηλεύεις ε;
4Δήλωσε ο Καστανίδης ότι «ο
Γ. Παπανδρέου ήλθε σε αντίθεση με την επίσημη γραμμή του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Κοσκωτά ως υπουργός» και πάρα πολλοί χαμογέλασαν. Θυμήθηκαν, Χάρη, τα νέα τζάκια, το καλαμπόκι, τον Μαργέλο, ότι δεν πάτησε το πόδι του στο Ειδικό Δικαστήριο…
4Γιώργο, παιδί μου, δεν καταλαβαίνω γιατί ο Γείτονας δεν έχει καταθέσει ακόμη μήνυση κατά του άθλιου Χριστοφοράκου για τη βαριά κατηγορία που εκτόξευσε, ότι του έδινε εκατομμύρια για το κόμμα; Ούτε καν την αγωγή που υπαινίχθηκε ο Ραγκούσης δεν υποβάλατε. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τίποτα που φοβάστε; Γιατί αυτό περνάει από το μυαλό του κόσμου. Για δες τι γίνεται και πες στον Κώστα να μην καθυστερεί, να καταθέσει αύριο τη μήνυση. Παντιέρα θα πρέπει να την κάνει το ΠΑΣΟΚ.


Σχολιάστε εδώ