Άνοιξε η όρεξη στον Ηρακλή

Το διπλό του Ηρακλή στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού άνοιξε την όρεξη των «κυανόλευκων». Σε βαθμό που με νίκη επί του Άρη στο χθεσινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο «γηραιός» θα έθετε ως στόχο του την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Πέρασαν, άλλωστε, πολλά χρόνια από την εποχή που ο Ηρακλής μπήκε στο πρωτάθλημα με δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και δικαιολογημένα θα απογειωθεί ο ενθουσιασμός του κόσμου, αλλά και των ποδοσφαιριστών, που διαπιστώνουν ότι οι κινήσεις του Όλεγκ Προτάσοφ έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη ροή της ιστορίας.
Ο Ουκρανός, πάντως, ανησυχούσε μήπως έπαιρναν αέρα τα μυαλά των παικτών του. Γιʼ αυτό και άρχισε από τη Δευτέρα την επιχείρηση προσγείωσής τους μέσα από κριτική για τα λάθη που έγιναν στο ματς με τον Πανθρακικό. Με πρώτη ενέργεια του Προτάσοφ τις παρατηρήσεις στον Ντίκα.
Ο Αντώνης Ρέμος, από την πλευρά του, φρόντισε να ντοπάρει τους «κυανόλευκους» με έξτρα πριμ. Αν έπιασαν τόπο οι κινήσεις του προέδρου της ΠΑΕ αλλά και του προπονητή θα το ξέρουμε σήμερα. Η ουσία, πάντως, δεν αλλάζει. Στον Ηρακλή άνοιξε η όρεξη και τον Ιανουάριο θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την κάλυψη των όποιων κενών παρουσιαστούν στο ρόστερ, ώστε σταδιακά να χτιστεί ομάδα με βάθος τριετίας.


Σχολιάστε εδώ