Αποστολικά και… άλλα

Κάπου υπάρχει πρόβλημα στην εσωτερική πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Όλα τα ‘χαμε, ο Ρόντος μας έλειπε καλοκαιριάτικα, σχολίαζαν πικρόχολα οι σύντροφοι.

Ποιοι Αννικοί κάνουν μαζί διακοπές σχεδιάζοντας το μέλλον τους;

Σιγά μην έκανε ο Γιώργος τόσους σχεδιασμούς, μετακομίσεις, καινούργια γραφεία για να τα παραδώσει, αν χάσει τις εκλογές, στα ρεύματα και τα υπορεύματα. Εκεί θα μείνει και δεν πάει ΠΟΥΘΕΝΑ.

Γενειάδα άφησε ο Θόδωρος Πάγκαλος καλοκαιριάτικα. Μάλλον ετοιμάζεται να ρίξει τις συνηθισμένες βόμβες του στον Γιώργο και στους συνεργάτες του, συνηθισμένοι στόχοι. Έστω και με καμουφλάζ γενειάδα, ο Θόδωρος είναι απρόβλεπτος.

Τραβεστί εκεχειρία…

Ποιος άλλος πρώην υφυπουργός ετοιμάζεται να γίνει αντάρτης;

Όταν δεν σου κάνουν τα ρουσφέτια σου οι διοικητές είναι αλαζόνες, ενώ όταν σου τα κάνουν είναι ικανοί. Έτσι υπουργάρες μου;

Επίσης να σας πω κάτι και για την απουσία του υπεύθυνου του εργαστηρίου του ντόπινγκ Κώστα Γεωργακόπουλου στο Πεκίνο. Οι υπεύθυνοι των εργαστηρίων της προηγούμενης Ολυμπιάδας, λέγε με Αθήνα, ο του Πεκίνου και ο του Λονδίνου είναι οι επικεφαλής τώρα στους ελέγχους που γίνονται στο Πεκίνο. Αυτός είναι κανονισμός της ΔΟΕ προς όλους εκείνους που λένε αρλούμπες για δήθεν διακοπές…

Αγαπητοί κύριοι του στίβου. Η σιωπή είναι χρυσός έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Για να μπει η ουσία, η όποια ουσία, στο μπουκαλάκι της ουροληψίας, περνά μέσα από το σώμα, δηλαδή μέσα από τα ούρα, κύριοι αθλητές, προπονητές και λοιποί αβανταδόροι. Όλα τ’ άλλα είναι τρίχες.

Επίσης το δεύτερο δείγμα είναι σφραγισμένο, όπως και το πρώτο, παρουσία του αθλητή σφραγίζεται και το δεύτερο δείγμα, παρουσία του αθλητή ξεσφραγίζεται. Αν βρεθεί και το δεύτερο δείγμα θετικό, τι θα λένε οι παππουδογιαγιάδες.

Ο Ομπάμα συναντά τον Γιώργο ως πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και όχι ως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αν δεν ήταν πρόεδρος της Διεθνούς, πάπαλα ο Ομπάμα.

Αν έχουν καλές κεραίες οι αντάρτες της ΝΔ και πιάνουν μόνο αυτοί τα μηνύματα, ας πάνε να νοικιάσουν τις κεραίες τους στη Vodafon, στην TIM, στην Cosmote να τα κονομήσουν κιόλας.

Σκοπο…βολή ειρήνης από τις δύο αθλήτριες, Γεωργιανή και Ρωσίδα. Ο αθλητισμός ενώνει για πάντα. Ας το καταλάβουν όλοι οι ισχυροί.

Παναγιά μου, γλίτωσέ μας από τους ανορθόδοξους καθολικούς διαμαρτυρόμενους «γαλάζιους» βουλευτές, είπε ο πρωθυπουργός στην Παναγιά. Και ο Γιώργος ζήτησε να τον γλιτώσει η Παναγιά από τους ορθόδοξους καθολικούς διαμαρτυρόμενους «πράσινους» αμφισβητίες. Το αν θα βοηθήσει η Παναγιά θα το δείξει ο χρόνος.

Ωραίο το κανό, Γιώργο μου, σου κάνει ένα μαλλί μούρλια.

Άλλο πράγμα το κανό και άλλο το Ι-κανό, σύντροφοι. Καμία σχέση.

Κα…ΝΩΕ καγιάκ… Καταστροφές οσμίζεται ο πρόεδρος.

Με το ποδήλατο τα κάναμε μούσκεμα, με το κανό τρικυμία λένε κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Καραμανλής άναψε λαμπάδα στον άγνωστο αντάρτη και ο Γιώργος στον άγνωστο αμφισβητία στην Παναγιά της Τήνου, βοήθειά μας.

Για να μην τρελαθούμε, Θεοδώρα μου, όσα εκατομμύρια είδαν τον όντως άψογα τραγουδισμένο στα ελληνικά Ολυμπιακό ύμνο από τα Κινεζάκια, άλλα τόσα δισεκατομμύρια είδαν και τον τέως Κοκό να φαίνεται για αρχηγός της χώρας.

Άγονη γραμμή, γόνιμη και καρπερή συνεργασία.

Ο Άρης κάνει πόλεμο με μπόμπες και μπουκάλια.

Αλλού γι’ αλλού είναι στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος. Έχει κανό κι αυτοί ψάχνουν να διορθώσουν τα ΠΗΔΑΛΙΑ.

Καθολικοί διαμαρτυρόμενοι οι «γαλάζιοι» βουλευτές για τις ανορθόδοξες κινήσεις του Αλογοφέσι. Ο πρωθυπουργός δεν ξέρει σε τίνος μπόι αντάρτη να ανάψει λαμπάδα.

Δίλημμα για τον Γιώργο σε τίνος δελφίνου να ανάψει λαμπάδα στην Παναγιά. Ο Βενιζέλος, ψηλός και γεμάτος, κοστίζει, να ΑΝΝΑ-ψει στην Άννα θεωρεί ότι κλέβει την Παναγιά.

Και η γκαντεμιά είναι κληρονομική. Σε τρεις αγώνες πήγε η Ντόρα και χάσαμε και στους τρεις, έλεγε γνωστός αθλητοπαράγοντας.

Εγνατία οδός… αλητεία οδός, σύντροφοι «πράσινοι».

Κύριε Σουφλιά, τι έργα παραλαμβάνετε… Πώς είναι δυνατόν να μην υπάρχουν έργα αντιπλημμυρικά σε διεθνείς δρόμους. Αλήθεια, κύριε Μαγκριώτη, γιατί δεν καταγγέλλετε τους εργολάβους του έργου;

Βρόγχος για το ΠΑΣΟΚ ο Άλεξ… Ρόντος. Θυμηθείτε το…

Γιατί, κυρία Θάνου, λαλίστατη σήμερα και αδικημένη, όταν αδικούσατε μια ολόκληρη χώρα με τη συμπεριφορά σας δεν μιλήσατε τότε; Ο Κεντέρης γιατί σιωπά ΣΗΜΕΡΑ;


Σχολιάστε εδώ