Παίζει τα ρέστα του

Ξέφυγε και μάλιστα πολύ ο Θοδωρής Ζαγοράκης από τον προγραμματισμό που είχαν κάνει στον ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν. Η δίψα του κόσμου για επιστροφή του «δικέφαλου» σε πρωταγωνιστικό ρόλο ξεσήκωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος έκανε μεγάλα ανοίγματα για την ενίσχυση της ομάδας. Ειδικά οι μεταγραφές του Γκαρσία και του Μουσλίμοβιτς εκτόξευσαν τον προϋπολογισμό του ΠΑΟΚ και για ορισμένους έθεσαν σε κίνδυνο το πλάνο της εξυγίανσης παρά τα σοβαρά έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και την παραχώρηση του Χριστοδουλόπουλου και του Φερνάντεθ.
Το άνοιγμα έχει δημιουργήσει ανησυχία σε κάποιους από τους συνεργάτες του Ζαγοράκη. Ορισμένοι, μάλιστα, αποδίδουν την αλλαγή πλεύσης και στην απομάκρυνση του Γιάννη Παπαδόπουλου, για τον οποίο σας αναφέραμε στο παρελθόν ότι αποτέλεσε τον στυλοβάτη του ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το τιμόνι ο Ζαγοράκης.
Το αφεντικό της ΠΑΕ, πάντως, εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό. Ποντάρει στα μηνύματα που παίρνει από τους οπαδούς που του υπόσχονται γεμάτο γήπεδο ακόμα και απέναντι σε μη εμπορικούς αντιπάλους, ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο Ζαγοράκης έχει διασφαλίσει έσοδα και από έναν ακόμα σημαντικό χορηγό που θα ανακοινωθεί στα τέλη Αυγούστου. «Ακόμα και αν δεν είχαμε τόσα έσοδα από χορηγίες δεν γινόταν να αδιαφορήσουμε για τη δίψα του κόσμου να δει την ομάδα εκεί που βρίσκεται η πραγματική θέση της», ακούστηκε να λέει ο Ζαγοράκης σε συνεργάτη του ως εξήγηση για το άνοιγμα των τελευταίων ημερών, που αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερο με δεδομένη την επιθυμία του Φερνάντο Σάντος να αποκτηθούν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές ακόμα.


Σχολιάστε εδώ