ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

H συμμετοχή μόνο 2.500 μελών στις εκλογές για τη νέα διοίκηση του ερασιτέχνη ερμηνεύθηκε ως μήνυμα δυσαρέσκειας στον πρόεδρο της ΠΑΕ, που μόλις τρεις εβδομάδες πριν τον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει καταφέρει να καλύψει τα κενά της ομάδας.
Η δεύτερη έκφραση προήλθε από την επιμονή για επιστροφή στον Πειραιά του Νέρι Καστίγιο. Η δημόσια τοποθέτηση του Γρηγόρη Γεωργάτου έδωσε στον κόσμο την ευκαιρία να πιέσει τη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ για να γυρίσει στην Ελλάδα το αγαπημένο παιδί της εξέδρας.
Ήρθε και η είδηση ότι οι επικεφαλής της θύρας 7 έκλεισαν σε άλλο κανάλι για να κάνουν την εκπομπή τους κι έδεσε το γλυκό. Από το περασμένο καλοκαίρι, άλλωστε, υπάρχει μια διάσταση ανάμεσα στους οργανωμένους και την ΠΑΕ και όπως είναι φυσικό στην πλατεία Αλεξάνδρας τούς έχουν ήδη ζώσει τα φίδια μήπως και το χάσμα μεγαλώσει εάν αρχίσει η δημόσια κριτική για τις επενδύσεις της ομάδας.

Στήριξη από τους παλιούς

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα προκριματικά με βάση τις παλιοσειρές της ομάδας.
Κάτι που έχει αντιληφθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε και γι’ αυτό προσπαθεί να κρατήσει ζεστούς παίκτες όπως ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και ο Ιεροκλής Στολτίδης που εμφανίζονταν ως εναλλακτικές λύσεις εάν είχε ολοκληρωθεί με επιτυχία ο αρχικός μεταγραφικός σχεδιασμός. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη και ο Ισπανός είναι υποχρεωμένος να στηριχθεί στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, καθώς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μόνο ο Γκαλίτσιος δείχνει ικανός να χτυπήσει θέση 11άδας, αφού ακόμα και ο Όσκαρ κινείται στα ρηχά νερά και πολλοί αναπολούν την εκρηκτικότητα του Λούα Λούα.


Σχολιάστε εδώ